Crouton med gedeost toppet med revet Toms Ekstra 80%

fork and spoon
Snacks
clock
0-30 min
Crouton
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

10 tynde skiver godt brød (Ciabatta, baguette o.lign) (170 g)
10 skiver modnet gedeost fx Soignon gederulle (140 g)
1 spsk. olivenolie (14 g)
Frisk timian
Salt og peber
Toms EKSTRA 80% (10 g)

Sådan gør du

Tynde skiver (<10mm ) af brød kommes på bagepapir på en bageplade. Brødene pensles let med olivenolie.

Bages i ovn ved 200 g i 5 min, hvorpå skiver af gedeost kommes på, drysses med timianblade, salt og peber og bages yderligere i 5 min.

Drysses lige før servering med fintrevet Toms Ekstra 80%

Serveres direkte fra ovnen

Energiindhold Pr. stk.

 

104 kcal (435 KJ)

Protein: 17,2 %

Fedt: 45,9

Kulhydrat: 36,2 %

 

Energiindhold Pr. 100 g: 312 kcal (1304 KJ)