HjemOpskrifterCremet tomatsuppe med ristede auberginer

Cremet tomatsuppe med ristede auberginer

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 rødløg
  • 1 aubergine
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk hakket frisk rosmarin
  • 500 g koncentreret tomatpuré
  • 8 dl vand
  • evt. 1 terning hønsebouillon
  • salt & sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær løgene i strimler og auberginen i tern.

  • 2.
    Steg halvdelen af løgene i 1 spsk olie i en gryde.

  • 3.
    Tilsæt vand, tomatpuré og evt. hønsebouillon og kog det op.

  • 4.
    Rør så ricottaen i.

  • 5.
    Brug et piskeris, så alle klumper forsvinder.

  • 6.
    Smag suppen til med salt og peber.

  • 7.
    Varm 1 spsk olie i en pande og steg resten af løgene og auberginen til det bruner.

  • 8.
    Kom rosmarinen i og krydr med salt og peber.

  • 9.
    Servér suppen med aubergine og løg over.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3130 kj / 748 kcal
Næringsindhold pr. 100g
187 kj / 45 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 14 %1.5 g
Kulhydrat: 49.1 %5.4 g
Fedt: 36.9 %1.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;