Cremet tomatsuppe med ristede auberginer

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Tomatsuppe
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 rødløg
1 aubergine
2 spsk olivenolie
1 spsk frisk rosmarin, hakket
500 g tomatpuré
8 dl vand
evt 1 terning hønsebouillon
salt og sort peber

Sådan gør du

Skær løgene i strimler og auberginen i tern. Steg halvdelen af løgene i 1 spsk olie i en gryde. Tilsæt vand, tomatpuré og evt. hønsebouillon og kog det op. Rør så ricottaen i. Brug et piskeris, så alle klumper forsvinder. Smag suppen til med salt og peber.

Varm 1 spsk olie i en pande og steg resten af løgene og auberginen til det bruner. Kom rosmarinen i og krydr med salt og peber. Servér suppen med aubergine og løg over. 

Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 3,2 g. Kulhydrat: 12,1 g. Fedt: 3,9 g.