HjemOpskrifterCremet sennepsgris med estragon, ris og lun ærtesalat

Cremet sennepsgris med estragon, ris og lun ærtesalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 3 dl ris
  • 4½ dl vand
  • salt & sort peber
  • 500 g nakkekoteletter
  • 2 spsk flydende smør
  • 4 spsk dijonsennep
  • 1 bundt friske estragonkviste
  • 1 grøn squash
  • 2 hjertesalat
  • 350 g frosne ærter
  • 1 spsk friskpresset citronsaft

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom ris og vand i en gryde med ½ tsk groft salt.

  • 2.
    Kog risene ved svag varme under låg i 12 min. og lad dem trække i 10 min.

  • 3.
    Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem i en pande med 1 spsk Lurpak Flydende.

  • 4.
    Tilsæt sennep og ½ dl vand og rør rundt, så senneppen danner en cremet sauce om kødet.

  • 5.
    Lad det simre 5 min. og tilsæt så halvdelen af den grofthakkede estragon.

  • 6.
    Skær squash i tern eller skiver og svits i en gryde med 1 spsk Lurpak Flydende.

  • 7.
    Skær salaten i grove stykker og kom i gryden sammen med ærterne.

  • 8.
    Krydr med salt og peber.

  • 9.
    Giv det 2-3 min. eller til ærterne er varmet igennem og salaten begynder at falde sammen.

  • 10.
    Smag til med citronsaft og kom resten af den hakkede estragon i.

  • 11.
    Server med ris.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10659 kj / 2548 kcal
Næringsindhold pr. 100g
525 kj / 126 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 23.4 %7.2 g
Kulhydrat: 37.4 %11.5 g
Fedt: 39.2 %5.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;