Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Julekager og konfekt
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Cremet sennepsgris med estragon, ris og lun ærtesalat
Cremet sennepsgris med estragon, ris og lun ærtesalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
3 dl ris
4½ dl vand
salt & sort peber
500 g nakkekoteletter
2 spsk flydende smør
4 spsk dijonsennep
1 bundt friske estragonkviste
1 grøn squash
2 hjertesalat
350 g frosne ærter
1 spsk friskpresset citronsaft
SÅDAN GØR DU
1.
Kom ris og vand i en gryde med ½ tsk groft salt.
2.
Kog risene ved svag varme under låg i 12 min. og lad dem trække i 10 min.
3.
Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem i en pande med 1 spsk Lurpak Flydende.
4.
Tilsæt sennep og ½ dl vand og rør rundt, så senneppen danner en cremet sauce om kødet.
5.
Lad det simre 5 min. og tilsæt så halvdelen af den grofthakkede estragon.
6.
Skær squash i tern eller skiver og svits i en gryde med 1 spsk Lurpak Flydende.
7.
Skær salaten i grove stykker og kom i gryden sammen med ærterne.
8.
Krydr med salt og peber.
9.
Giv det 2-3 min. eller til ærterne er varmet igennem og salaten begynder at falde sammen.
10.
Smag til med citronsaft og kom resten af den hakkede estragon i.
11.
Server med ris.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10659 kj / 2548 kcal
Næringsindhold pr. 100g
525 kj / 126 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
23.4 %
7.2 g
Kulhydrat:
37.4 %
11.5 g
Fedt:
39.2 %
5.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;