4 personer
3 dl ris
4½ dl vand
Salt og sort peber
500 g nakkekoteletter
1 + 1 spsk Lurpak Flydende
4 spsk dijonsennep
1 lille bdt estragon
1 squash
2 hjertesalat
350 g frosne ærter
1 spsk citronsaft
Kom ris og vand i en gryde med ½ tsk groft salt. Kog risene ved svag varme under låg i 12 min. og lad dem trække i 10 min. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem i en pande med 1 spsk Lurpak Flydende. Tilsæt sennep og ½ dl vand og rør rundt, så senneppen danner en cremet sauce om kødet. Lad det simre 5 min. og tilsæt så halvdelen af den grofthakkede estragon. Skær squash i tern eller skiver og svits i en gryde med 1 spsk Lurpak Flydende. Skær salaten i grove stykker og kom i gryden sammen med ærterne. Krydr med salt og peber. Giv det 2-3 min. eller til ærterne er varmet igennem og salaten begynder at falde sammen. Smag til med citronsaft og kom resten af den hakkede estragon i. Server med ris.
Energi pr. person: 2315KJ/553Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 8,1 g.
Kulhydrat: 13,7 g.
Fedt: 4,3 g.