Cremet sennepsgris med estragon, ris og lun ærtesalat

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
cremet sennepsgris
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

3 dl ris

4½ dl vand

Salt og sort peber

500 g nakkekoteletter

1 + 1 spsk Lurpak Flydende

4 spsk dijonsennep

1 lille bdt estragon

1 squash

2 hjertesalat

350 g frosne ærter

1 spsk citronsaft  

Sådan gør du

Kom ris og vand i en gryde med ½ tsk groft salt. Kog risene ved svag varme under låg i 12 min. og lad dem trække i 10 min. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem i en pande med 1 spsk Lurpak Flydende. Tilsæt sennep og ½ dl vand og rør rundt, så senneppen danner en cremet sauce om kødet. Lad det simre 5 min. og tilsæt så halvdelen af den grofthakkede estragon. Skær squash i tern eller skiver og svits i en gryde med 1 spsk Lurpak Flydende. Skær salaten i grove stykker og kom i gryden sammen med ærterne. Krydr med salt og peber. Giv det 2-3 min. eller til ærterne er varmet igennem og salaten begynder at falde sammen. Smag til med citronsaft og kom resten af den hakkede estragon i. Server med ris.  

 

Energi pr. person: 2315KJ/553Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 8,1 g.

Kulhydrat: 13,7 g.

Fedt: 4,3 g.