Cremet pasta med kylling, fennikel og tomat

fork and spoon
Hovedret
clock
60-90 min
Cremet pasta
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g pasta
1 kylling
1 fennikel
500 g cherrytomater
1 spsk olivenolie
200 g feta
Salt og sort peber

Sådan gør du

Krydr kyllingen med salt og steg den ved 200° C i 50 min. Lad den køle af og pluk kødet af. Kog pastaen i saltet vand. Gem en kop af kogevandet inden det sigtes fra. Skær fennikel i tynde skiver og halver tomaterne. Varm olien i en pande og tilsæt fennikel. Steg det til det begynder at tage farve og tilsæt så tomaterne. Lad det simre til tomaterne koger ud. Tilsæt kyllingekødet og smuldr fetaen i sovsen, så den cremer. Vend sovsen med pastaen og brug lidt af kogevandet til at løsne rette op med.

Tip: Gem skrog og skind fra kyllingen og kog en nem hønsefond: kom det i en gryde, tilsæt et løg i kvarte og en gulerod. Dæk med vand og kog 1 time.

Energi pr. person: 2656KJ/634Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 9,1 g.

Kulhydrat: 23,1 g.

Fedt: 4,5