HjemOpskrifterCremet pasta med kylling, fennikel og tomat

Cremet pasta med kylling, fennikel og tomat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g tørret pasta
  • 1 kylling
  • 1 fennikel
  • 500 g cherrytomater
  • 1 spsk olivenolie
  • 200 g Puck® salatost i blok
  • salt & sort peber

Sådan gør du

  • 1.
    Krydr kyllingen med salt og steg den ved 200° C i 50 min.

  • 2.
    Lad den køle af og pluk kødet af.

  • 3.
    Kog pastaen i saltet vand.

  • 4.
    Gem en kop af kogevandet inden det sigtes fra.

  • 5.
    Skær fennikel i tynde skiver og halver tomaterne.

  • 6.
    Varm olien i en pande og tilsæt fennikel.

  • 7.
    Steg det til det begynder at tage farve og tilsæt så tomaterne.

  • 8.
    Lad det simre til tomaterne koger ud.

  • 9.
    Tilsæt kyllingekødet og smuldr fetaen i sovsen, så den cremer.

  • 10.
    Vend sovsen med pastaen og brug lidt af kogevandet til at løsne rette op med.

  • 11.
    Tip: Gem skrog og skind fra kyllingen og kog en nem hønsefond: kom det i en gryde, tilsæt et løg i kvarte og en gulerod.

  • 12.
    Dæk med vand og kog 1 time.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
19208 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
715 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 28.1 %11.8 g
Kulhydrat: 34.2 %14.4 g
Fedt: 37.7 %7.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;