4 personer
1 bundt forårsløg
1 spsk. smør
500 g spinat – frossen eller frisk
Salt og sort peber
1 knsp. muskatnød.
125 g Buko Garlì flødeost
2 spsk. citronsaft
1 tsk. revet citronskal
500 g frisk fettuccine
Tilbehør: Evt. revet parmesan
Sæt vand over til pasta. Skær forårsløg i tynde skiver. Smelt smørret i en pande, og svits forårsløgene ved middel varme i et par minutter. Kom pastaen i vandet, og kog det efter pakkens anvisning. Gem 2 dl af kogevandet. Tilsæt imens spinat til panden, og steg videre i 3-4 min. Krydr med salt, peber og muskat, og kom flødeosten i sammen med de 2 dl pastakogevand og citronsaft- og skal. Rør saucen sammen, og vend den friskkogte pasta i.
Energi pr. person: 2101KJ/502Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,4 g.
Kulhydrat: 16,7 g.
Fedt: 5,4 g.