Cremet pasta med Buko Garlì og spinat

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Cremet pasta med Buko Garlì og spinat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 bundt forårsløg

1 spsk. smør

500 g spinat – frossen eller frisk

Salt og sort peber

1 knsp. muskatnød.

125 g Buko Garlì flødeost

2 spsk. citronsaft

1 tsk. revet citronskal

500 g frisk fettuccine

Tilbehør: Evt. revet parmesan

Sådan gør du

Sæt vand over til pasta. Skær forårsløg i tynde skiver. Smelt smørret i en pande, og svits forårsløgene ved middel varme i et par minutter. Kom pastaen i vandet, og kog det efter pakkens anvisning. Gem 2 dl af kogevandet. Tilsæt imens spinat til panden, og steg videre i 3-4 min. Krydr med salt, peber og muskat, og kom flødeosten i sammen med de 2 dl pastakogevand og citronsaft- og skal. Rør saucen sammen, og vend den friskkogte pasta i.

 

Energi pr. person: 2101KJ/502Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 7,4 g. 
Kulhydrat: 16,7 g. 
Fedt: 5,4 g.