HjemOpskrifterCremet pasta med Buko Garlì og spinat

Cremet pasta med Buko Garlì og spinat

Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 spsk smør
  • 1 forårsløg
  • 500 g spinatblade, frossen eller frisk
  • salt og sort peber
  • 0.2 tsk stødt muskatnød
  • 125 g Buko® Garli
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk citronskal (usprøjtet)
  • 500 g frisk pasta
  • Evt. revet parmigiano reggiano

Sådan gør du

  • 1.
    Sæt vand over til pasta.

  • 2.
    Skær forårsløg i tynde skiver.

  • 3.
    Smelt smørret i en pande, og svits forårsløgene ved middel varme i et par minutter.

  • 4.
    Kom pastaen i vandet, og kog det efter pakkens anvisning.

  • 5.
    Gem 2 dl af kogevandet.

  • 6.
    Tilsæt imens spinat til panden, og steg videre i 3-4 min.

  • 7.
    Krydr med salt, peber og muskat, og kom flødeosten i sammen med de 2 dl pastakogevand og citronsaft- og skal.

  • 8.
    Rør saucen sammen, og vend den friskkogte pasta i.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5181 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
437 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 16.8 %4.3 g
Kulhydrat: 40.9 %10.5 g
Fedt: 42.3 %5.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;