HjemOpskrifterCremet minestrone med kødboller, pesto og parmesan

Cremet minestrone med kødboller, pesto og parmesan

Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 g pastinakker eller persillerod
  • 400 g kartofler
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 liter frossen hønsekødssuppe med suppeurter (færdigprodukt fra frost)
  • 3 dl vand
  • 1.5 dl piskefløde
  • 250 g savojkål
  • 400 g medisterpølser
  • 0.5 bæger basilikumpesto
  • 50 g parmigiano reggiano

Sådan gør du

  • 1.
    Skræl kartofler og pastinak, og skær dem i små tern.

  • 2.
    Skær løg i tern, og hak hvidløg fint.

  • 3.
    Varm olien i en gryde,og svits løg og pastinak i 5 min.

  • 4.
    Tilsæt hvidløg og kartofler, og kom hønsesuppe (inkl. eventuelle suppeurter) og vand i.

  • 5.
    Lad det simre under låg i 20 min., til kartofler og pastinak er møre.

  • 6.
    Tag halvdelen af fyld og suppe op af gryden, og blend det.

  • 7.
    Kom det tilbage i gryden sammen med fløde.

  • 8.
    Skær savoykålen i strimler, og kom den i suppen.

  • 9.
    Klem farsen ud af medisteren direkte ned i suppen, så du får kødboller.

  • 10.
    Lad suppen småkoge i 10 min., til kødbollerne er helt kogte.

  • 11.
    Servér med pesto og revet parmesan.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10357 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
361 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 16.7 %3.6 g
Kulhydrat: 21.4 %4.6 g
Fedt: 61.9 %6.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;