Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Cremet minestrone med kødboller, pesto og parmesan
Cremet minestrone med kødboller, pesto og parmesan
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
200 g pastinakker eller persillerod
400 g kartofler
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 liter frossen hønsekødssuppe med suppeurter (færdigprodukt fra frost)
3 dl vand
1.5 dl piskefløde
250 g savojkål
400 g medisterpølser
0.5 bæger basilikumpesto
50 g parmigiano reggiano
Sådan gør du
1.
Skræl kartofler og pastinak, og skær dem i små tern.
2.
Skær løg i tern, og hak hvidløg fint.
3.
Varm olien i en gryde,og svits løg og pastinak i 5 min.
4.
Tilsæt hvidløg og kartofler, og kom hønsesuppe (inkl. eventuelle suppeurter) og vand i.
5.
Lad det simre under låg i 20 min., til kartofler og pastinak er møre.
6.
Tag halvdelen af fyld og suppe op af gryden, og blend det.
7.
Kom det tilbage i gryden sammen med fløde.
8.
Skær savoykålen i strimler, og kom den i suppen.
9.
Klem farsen ud af medisteren direkte ned i suppen, så du får kødboller.
10.
Lad suppen småkoge i 10 min., til kødbollerne er helt kogte.
11.
Servér med pesto og revet parmesan.
Suppe
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10357 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
361 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
16.7 %
3.6 g
Kulhydrat:
21.4 %
4.6 g
Fedt:
61.9 %
6.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;