Cremet minestrone med kødboller, pesto og parmesan

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Cremet minestrone med kødboller, pesto og parmesan
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

400 g kartofler

200 g pastinak eller persillerod

1 løg

1 fed hvidløg

1 spsk. olivenolie

1 l frossen hønsesuppe med suppeurter (færdigprodukt fra frost)

3 dl vand

1 ½ dl piskefløde

250 g savoykål

400 g medisterpølse

50 g grøn pesto

50 g revet parmesanost

Sådan gør du

Skræl kartofler og pastinak, og skær dem i små tern. Skær løg i tern, og hak hvidløg fint. Varm olien i en gryde,og svits løg og pastinak i 5 min. Tilsæt hvidløg og kartofler, og kom hønsesuppe (inkl. eventuelle suppeurter) og vand i. Lad det simre under låg i 20 min., til kartofler og pastinak er møre. Tag halvdelen af fyld og suppe op af gryden, og blend det. Kom det tilbage i gryden sammen med fløde. Skær savoykålen i strimler, og kom den i suppen. Klem farsen ud af medisteren direkte ned i suppen, så du får kødboller. Lad suppen småkoge i 10 min., til kødbollerne er helt kogte. Servér med pesto og revet parmesan.  

 

Energi pr. person: 2524KJ/603Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 3,2 g. 
Kulhydrat: 4,8 g. 
Fedt: 5,6 g.