Cremet græskarsuppe med ristet kål og chorizo

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

180 g chorizo
1 butternut squash
1½ l vand
Salt og peber
250 g savoykål
150 g cremefraiche
1 ciabattabrød

Sådan gør du

Skræl squashen og skær den i grove tern. Pil skindet af chorizoen og skær den i små tern. Steg chorizoen sprød i en pande og kom det over i en skål. Kom halvdelen af fedtet fra panden over i en gryde sammen med squash. Gem resten af fedtet. Hæld vand over og kog det ved middel varme i 20 minutter. Blend til en cremet suppe og smag til med salt og peber. Skær kål i strimler og rist det i resten af chorizofedtet. Server suppen med en klat cremefraiche samt ristet chorizo, kål og lunt ciabattabrød.

Energi pr. person:
1416 kJ (338 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,7 g
Kulhydrat: 2,1 g
Fedt: 3,6 g