HjemOpskrifterCremet græskarsuppe med ristet kål og chorizo

Cremet græskarsuppe med ristet kål og chorizo

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 butternut squash
  • 180 g chorizopølser
  • 1.5 liter vand
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 250 g savojkål
  • 150 g Arla Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
  • 1 ciabattabrød

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skræl squashen og skær den i grove tern.

  • 2.
    Pil skindet af chorizoen og skær den i små tern.

  • 3.
    Steg chorizoen sprød i en pande og kom det over i en skål.

  • 4.
    Kom halvdelen af fedtet fra panden over i en gryde sammen med squash.

  • 5.
    Gem resten af fedtet.

  • 6.
    Hæld vand over og kog det ved middel varme i 20 minutter.

  • 7.
    Blend til en cremet suppe og smag til med salt og peber.

  • 8.
    Skær kål i strimler og rist det i resten af chorizofedtet.

  • 9.
    Server suppen med en klat cremefraiche samt ristet chorizo, kål og lunt ciabattabrød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4808 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
154 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 16.8 %1.5 g
Kulhydrat: 29.7 %2.7 g
Fedt: 53.5 %2.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;