4 personer
400 g pasta, f.eks. linguine eller fettuccine
2 bundter grønne asparges
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
1 spsk. revet økologisk citronskal
2 spsk. citronsaft
Salt og sort peber
2½ dl madlavningsfløde
1 håndfuld persille
Kog pastaen efter pakkens anvisning. Gem 1,5 dl af kogevandet, inden pastaen sigtes. Skær imens asparges i skrå skiver, og hak hvidløget fint. Varm olien i en pande, og svits asparges sammen med hvidløg i 1 minut. Tilsæt citronskal og -saft, og krydr med lidt salt og peber. Kom madlavningsfløde i, og lad det simre et par minutter. Hak persillen fint. Vend pastaen sammen med asparges, sauce og persille. Rør lidt af kogevandet i for at løsne op i pastaen.
Energi pr. person: 1704KJ/407Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,2 g.
Kulhydrat: 18,8 g.
Fedt: 3,8 g.