Creme fraiche sild

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Creme fraiche sild
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

200 g marinerede sild

1½ dl creme fraiche 18%

3 spsk. mayonnaise

2 spsk. hakket purløg

2 spsk. hakket dild

salt og sort peber

½ bundt radiser

2 forårsløg

Ekstra dild til pynt

Sådan gør du

Dup sildene tørre med køkkenrulle og skær dem i mindre stykker. Rør creme fraiche sammen med mayonnaise, purløg og dild og smag til med salt og peber. Vend sildene i dressingen og lad det gerne trække et døgn. Pynt med tynde skiver radise og forårsløg samt plukket dild.

 

Energi pr. person: 1214KJ/290Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,9 g.
Kulhydrat: 9,5 g.
Fedt: 18,4 g.