HjemOpskrifterCreme fraiche sild

Creme fraiche sild

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 g marinerede sild
  • 1.5 dl creme fraiche 18%
  • 3 spsk mayonnaise
  • 2 spsk hakket purløg
  • salt og sort peber
  • 0.5 bundt radise
  • 2 forårsløg
  • ekstra frisk dild til pynt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Dup sildene tørre med køkkenrulle og skær dem i mindre stykker.

  • 2.
    Rør creme fraiche sammen med mayonnaise, purløg og dild og smag til med salt og peber.

  • 3.
    Vend sildene i dressingen og lad det gerne trække et døgn.

  • 4.
    Pynt med tynde skiver radise og forårsløg samt plukket dild.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4621 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
874 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.4 g
Protein: 11.1 %5.7 g
Kulhydrat: 17.2 %8.8 g
Fedt: 71.7 %16.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;