HjemOpskrifterColeslaw med pecorino, bacon og grove croutoner

Coleslaw med pecorino, bacon og grove croutoner

Måltidstype:
Salater
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 spsk olivenolie
  • 150 g hvedebrød
  • salt og sort peber
  • 150 g bacontern
  • 350 g kål, f.eks. savoy-, hvid- og rødkål
  • 2 æbler
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 100 g groftrevet pecorino
  • 2 spsk sesamfrø

Sådan gør du

  • 1.
    Riv brødet i grove stykker, og vend det med 1 spsk. olivenolie og lidt salt og peber.

  • 2.
    Bag det på en bageplade i 10 min. ved 200°C.

  • 3.
    Steg bacon sprødt i en tør pande, og lad det dryppe af på køkkenrulle.

  • 4.
    Snit kålen fint, og skær æbler i strimler.

  • 5.
    Vend kål og æbler med eddike, resten af olien, pecorino og sesam.

  • 6.
    Drys bacon og croutoner over.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8651 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
785 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.1 g
Protein: 13.4 %6.2 g
Kulhydrat: 25.8 %11.9 g
Fedt: 60.8 %12.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;