Coleslaw med pecorino, bacon og grove croutoner

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Coleslaw med pecorino, bacon og grove croutoner
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

150 g hvedebrød – gerne surdejsbrød eller ciabatta

1 + 3 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

150 g bacon i tern

350 g kål, f.eks. savoy-, hvid- og rødkål

2 æbler

2 spsk. æblecidereddike

100 g groftrevet pecorino

2 spsk. sesamfrø

Sådan gør du

Riv brødet i grove stykker, og vend det med 1 spsk. olivenolie og lidt salt og peber. Bag det på en bageplade i 10 min. ved 200°C. Steg bacon sprødt i en tør pande, og lad det dryppe af på køkkenrulle. Snit kålen fint, og skær æbler i strimler. Vend kål og æbler med eddike, resten af olien, pecorino og sesam. Drys bacon og croutoner over.

 

Energi pr. person: 2303KJ/550Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 6,4 g. 
Kulhydrat: 10,5 g. 
Fedt: 15,1 g.