Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Clafoutis med fersken

Ingen bedømmelser endnu
30-60 min
4 personer

Ingredienser

4 ferskner

1 spsk smør

3 store æg

100 g sukker

100 g hvedemel

1 tsk vaniljesukker

2 dl mælk

1 dl piskefløde

20 ml appelsinlikør – fx Cointreau

1 spsk flormelis til pynt 

Om råvarerne

Fjern stenene fra fersknerne og del dem i både.  Smør en tærteform med smørret og kom frugten i. Pisk æg sammen med sukker, hvedemel, vaniljesukker, mælk, fløde og likør og hæld dejen over frugten. Bages 20-30 min. ved 220°C. Drys med flormelis.

 

Energi pr. person: 1927KJ/460Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 3,7 g.

Kulhydrat: 19,9 g.

Fedt:6 g.

Clafoutis med fersken

Fjern stenene fra fersknerne og del dem i både.  Smør en tærteform med smørret og kom frugten i. Pisk æg sammen med sukker, hvedemel, vaniljesukker, mælk, fløde og likør og hæld dejen over frugten. Bages 20-30 min. ved 220°C. Drys med flormelis.

 

Energi pr. person: 1927KJ/460Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 3,7 g.

Kulhydrat: 19,9 g.

Fedt:6 g.