Clafoutis med fersken

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Clafoutis med fersken
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 ferskner

1 spsk smør

3 store æg

100 g sukker

100 g hvedemel

1 tsk vaniljesukker

2 dl mælk

1 dl piskefløde

20 ml appelsinlikør – fx Cointreau

1 spsk flormelis til pynt 

Sådan gør du

Fjern stenene fra fersknerne og del dem i både.  Smør en tærteform med smørret og kom frugten i. Pisk æg sammen med sukker, hvedemel, vaniljesukker, mælk, fløde og likør og hæld dejen over frugten. Bages 20-30 min. ved 220°C. Drys med flormelis.

 

Energi pr. person: 1927KJ/460Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 3,7 g.

Kulhydrat: 19,9 g.

Fedt:6 g.