HjemOpskrifterClafoutis med fersken

Clafoutis med fersken

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 spsk smør
  • 4 ferskner
  • 3 store æg
  • 100 g sukker
  • 100 g hvedemel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 dl mælk
  • 1 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 20 20 ml appelsinlikør
  • 1 spsk flormelis til pynt

Sådan gør du

  • 1.
    Fjern stenene fra fersknerne og del dem i både.

  • 2.
    Smør en tærteform med smørret og kom frugten i.

  • 3.
    Pisk æg sammen med sukker, hvedemel, vaniljesukker, mælk, fløde og likør og hæld dejen over frugten.

  • 4.
    Bages 20-30 min. ved 220°C.

  • 5.
    Drys med flormelis.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7483 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
583 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 9.3 %3.2 g
Kulhydrat: 56.8 %19.5 g
Fedt: 33.9 %5.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;