HjemOpskrifterCitruspickles med hvidløg og chili

Citruspickles med hvidløg og chili

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 citroner (usprøjtede)
  • 3 limefrugter
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk tørrede chiliflager
  • 1 spsk groft salt
  • 3 spsk sesamolie
  • 2 tsk sennepsfrø
  • 1.5 tsk stødt gurkemeje
  • 1 tsk hel spidskommen
  • 2 tsk karry
  • 1 tsk korianderfrø

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Vask og tør to citroner og to lime.

  • 2.
    Kom dem i en gryde og dæk med vand.

  • 3.
    Kog citrusfrugterne i 1 time ved svag varme.

  • 4.
    Tag dem op af vandet og skær dem i grove tern.

  • 5.
    Kom det i en skål sammen med saften fra den sidste lime.

  • 6.
    Bland med fintsnittet hvidløg, chiliflager og salt.

  • 7.
    Varm sesamolien i en lille pande og rist sennepsfrø, gurkemeje, spidskommen, karrypulver og knuste korianderfrø her i.

  • 8.
    Når sennepsfrøene begynder at poppe, tages panden af varmen og den varme olie og krydderierne blandes i citrusfrugterne.

  • 9.
    Denne slags pickles er klar til at spise med det samme.

  • 10.
    Kan gemmes i et skoldet glas og opbevares på køl i op til 14 dage.

  • 11.
    Energi pr. person: 367KJ/88Kcal.

  • 12.
    Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 1,3 g.

  • 13.
    Kulhydrat: 10,1 g.

  • 14.
    Fedt: 5,6 g.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2589 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
527 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.0 g
Protein: 4.7 %1.4 g
Kulhydrat: 23.1 %7.2 g
Fedt: 72.2 %10.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;