Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Citrus-honning-glaseret kylling med kartofler og tomatsalat
Citrus-honning-glaseret kylling med kartofler og tomatsalat
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
60-90 min
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 kg små kartofler
2 citroner (usprøjtede)
2 økologiske appelsiner
4 spsk honning
2 spsk olivenolie
salt og sort peber
1 kylling
3 rosmarinkviste
250 g cherrytomater
2 spsk olivenolie
1 bundt purløg
Sådan gør du
1.
Skrub kartoflerne.
2.
Pres saften af 1 citron og 1 appelsin, og bland det med honning og olivenolie.
3.
Skær den anden citron og appelsin i både.
4.
Krydr med salt og peber.
5.
Læg kyllingen i et ovnfast fad med brystsiden op.
6.
Læg kartofler og citrusbåde omkring den, og dryp halvdelen af marinaden over det hele.
7.
Krydr med lidt salt på kyllingen, og læg rosmarin ned omkring kartoflerne.
8.
Steg det hele i ovnen ved 200°C i 1 time.
9.
Vend rundt i kartoflerne undervejs, og pensl kyllingen med resten af marinaden ca. halvvejs.
10.
Halvér tomaterne, og vend dem med olivenolie, klippet purløg og lidt salt og peber.
11.
Server kylling og kartofler med tomatsalaten.
SPISETID opskrift
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16170 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
501 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
25.5 %
7.5 g
Kulhydrat:
30.9 %
9.1 g
Fedt:
43.6 %
5.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;