Chokoladetrøfler med appelsin og whisky

fork and spoon
Dessert
clock
0-30 min
Chokoladetrøfler med appelsin og whisky
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

Antal: 20 stk.
Tid: 20 min. + køletid

1 dl piskefløde
200 g mørk chokolade
Fintrevet skal af 1 økologisk appelsin
1 spsk whisky
2 spsk kakao

Sådan gør du

Varm fløden op til kogepunktet. Hak chokoladen fint og kom den i en skål. Hæld den kogende fløde over og lad det stå så chokoladen kan smelte. Efter et par minutter røres chokoladen ud i fløden sammen med appelsinskal og whisky. Kom trøffelmassen i en lufttæt beholder og lad den stivne i køleskabet 4 timer eller natten over. Brug en teske og hænderne til at trille massen til små kugler. Tril kuglerne i kakao.
Opbevares på køl.

Energi pr. stk: 317KJ/79Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,1 g.
Kulhydrat: 41,5 g.
Fedt: 30,2 g.