HjemOpskrifterChokoladetrøfler med appelsin og whisky

Chokoladetrøfler med appelsin og whisky

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 1 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 200 g mørk chokolade
  • fintrevet skal fra 1 øko appelsin
  • 1 spsk whisky
  • 2 spsk kakaopulver

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Varm fløden op til kogepunktet.

  • 2.
    Hak chokoladen fint og kom den i en skål.

  • 3.
    Hæld den kogende fløde over og lad det stå så chokoladen kan smelte.

  • 4.
    Efter et par minutter røres chokoladen ud i fløden sammen med appelsinskal og whisky.

  • 5.
    Kom trøffelmassen i en lufttæt beholder og lad den stivne i køleskabet 4 timer eller natten over.

  • 6.
    Brug en teske og hænderne til at trille massen til små kugler.

  • 7.
    Tril kuglerne i kakao.

  • 8.
    Opbevares på køl.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6664 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1322 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 4.6 %3.6 g
Kulhydrat: 37.9 %29.5 g
Fedt: 55.3 %19.8 g
Alkohol: 2.2 %1.0 g
;