Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Grill opskrifter
Ferieaktiviteter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Chokoladetrøfler med appelsin og whisky
Chokoladetrøfler med appelsin og whisky
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
2 personer
1 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
200 g mørk chokolade
fintrevet skal fra 1 øko appelsin
1 spsk whisky
2 spsk kakaopulver
SÅDAN GØR DU
1.
Varm fløden op til kogepunktet.
2.
Hak chokoladen fint og kom den i en skål.
3.
Hæld den kogende fløde over og lad det stå så chokoladen kan smelte.
4.
Efter et par minutter røres chokoladen ud i fløden sammen med appelsinskal og whisky.
5.
Kom trøffelmassen i en lufttæt beholder og lad den stivne i køleskabet 4 timer eller natten over.
6.
Brug en teske og hænderne til at trille massen til små kugler.
7.
Tril kuglerne i kakao.
8.
Opbevares på køl.
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6685 kj / 1598 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1326 kj / 317 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
4.6 %
3.6 g
Kulhydrat:
37.4 %
29.2 g
Fedt:
55.6 %
19.9 g
Alkohol:
2.4 %
1.1 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;