Chokolademousse 
med yoghurt

fork and spoon
Dessert
clock
30-60 min
chokolademousse
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

100 g Marabou Premium Chili eller Orange 1 spsk. kakaopulver 1 tsk. nescafe pulver 1 tsk. vaniljesukker 3 spsk. vand 100 g græsk yoghurt 2 past. æggehvider 1 spsk. sukker Pynt: 2 appelsiner 2 dl sukker 2 dl vand

Sådan gør du

Hak chokoladen og kom den i en gryde over vandbad til den smelter. Rør kakaopulver, nescafe og vaniljesukker sammen med vand og kom det i den smeltede chokolade. Tag chokoladen af vandbad. Vend græsk yoghurt i chokoladebland­ingen. Pisk æggehvider med sukker og vend dem forsigtigt i chokolade-  blandingen. Fordel chokolademoussen i 4 glas. Sæt film over og stil dem på køl.

Pynt:
Skær skrællen af de usprøjtede appelsiner uden det hvide kommer med og skær skallen i strimler. Kog vand op i en gryde og blancher appelsinskallerne i 1 min. i kogende vand. Derefter skylles med koldt vand. Kog vand og sukker op til en tyk sukkerlage. Kog appelsinskallerne møre i sukkerlagen i 30 min. til sukkeret er næsten opløst. Pynt med appelsinstrimler på toppen og servér.