7 personer
3 stk. æggehvider, pasteuriserede
150 g sukker
1 tsk. hvidvinseddike
60 g mørk chokolade, smeltet
Fløde med bær:
2,5 dl piskefløde
150 g hindbær
150 g jordbær i mindre stykker
Pynt: Mynte blade
Tilberednings tid: 1,5 time Ovn tid: Ca. 1 time ved 100 grader°
Pisk æggehvider stive, tilsæt eddike og sukker og pisk til marengskonsistens.
Vend smeltet chokolade i massen. Kom bagepapir på bageplade.
Lav fuglereder med en ske og lave 8-stk. fuglereder på bagepapir på en bageplade.
Bages i ovn ved 100 grader i ca. 1 time til de er tørre, afkøler på rist.
Skyl bær og skær jordbær i mindre stykker.
Kom fløde i en skål og pisk til flødeskum. Vend bær i flødeskum og anret på de afkølede fuglereder. Pynt med mynte.
Energi pr. stk.: 1200 Kj / 285 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,4 g.
Kulhydrat: 25 g.
Fedt: 13 g.
SE TRIN-FOR-TRIN VIDEO - ELLER SE MANGE FLERE VIDEOER HER