Chokolademarengs med bær flødeskum

fork and spoon
Dessert
clock
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

7 personer

3 stk. æggehvider, pasteuriserede

150 g sukker

1 tsk. hvidvinseddike

60 g mørk chokolade, smeltet

 

Fløde med bær:

2,5 dl piskefløde

150 g hindbær

150 g jordbær i mindre stykker

 

Pynt: Mynte blade

Sådan gør du

Tilberednings tid: 1,5 time   Ovn tid: Ca. 1 time ved 100 grader°

Pisk æggehvider stive, tilsæt eddike og sukker og pisk til marengskonsistens.

Vend smeltet chokolade i massen. Kom bagepapir på bageplade.

Lav fuglereder med en ske og lave 8-stk. fuglereder på bagepapir på en bageplade.

Bages i ovn ved 100 grader i ca. 1 time til de er tørre, afkøler på rist.

Skyl bær og skær jordbær i mindre stykker.

Kom fløde i en skål og pisk til flødeskum. Vend bær i flødeskum og anret på de afkølede fuglereder. Pynt med mynte.

 

Energi pr. stk.: 1200 Kj / 285 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,4 g.
Kulhydrat: 25 g.
Fedt: 13 g.

SE TRIN-FOR-TRIN VIDEO - ELLER SE MANGE FLERE VIDEOER HER