Chokoladebudding med spøgelser

fork and spoon
Dessert
clock
0-30 min
Chokoladebudding med spøgelser
Del med en ven

Ingredienser

3 personer

Antal: 6 stk.

 

Chokoladebudding:

1 l sødmælk

50 g majsstivelse

2 æg

50 g sukker

1 tsk. vaniljesukker

100 g mørk chokolade, hakket

 

Pynt:

100 g Oreo cookiecrumbles

6 skumfiduser

Sort madfarve eller smeltet mørk chokolade til dekoration

Sådan gør du

Til budding røres mælk og majsstivelse sammen i en gryde, så der ingen klumper er.

Pisk ægget let sammen, og kom det i gryden sammen med sukker og vaniljesukker.
Varm blandingen op til kogepunktet under omrøring. Når det koger, skal der piskes grundigt i 1-2 min. Tilsæt den hakkede chokolade, og lad den smelte, og sluk så for varmen. Hæld med det samme cremen over i 6 portionsglas, og lad den køle af i køleskabet i mindst 4 timer. Pynt den afkølede budding med Oreo cookiecrumbles som jord. Varm en pande op, og smelt bunden på skumfiduserne. Sæt dem med den smeltede bund nedad på toppen af Oreo-jorden. Brug sort madfarve eller smeltet mørk chokolade
til at dekorere skumfiduserne som spøgelser. 

 

Energi pr. person: 1625KJ/388Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,4 g.
Kulhydrat: 18,7 g.
Fedt: 7,4 g.