Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Chokoladebrud med salt
Chokoladebrud med salt
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
200 g mørk chokolade (ca. 70% kakao)
25 g saltede ristede cashewnødder
25 g afskallede usaltede pistacienødder
½ tsk flagesalt
SÅDAN GØR DU
1.
Hak chokoladen og smelt 2/3 dele af den over et vandbad.
2.
Tag chokoladen af varmen og rør resten af chokoladen i, til det er smeltet.
3.
Lad chokoladen køle lidt af, så den er meget tyktflydende og hæld den så ud på et stykke bagepapir og smør den ud til en tyk plade.
4.
Fordel cashewnødder og pistacier over og drys med salt.
5.
Lad chokoladen køle af, evt. i køleskabet.
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5663 kj / 1353 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2247 kj / 537 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.0 g
Protein:
6.1 %
8.1 g
Kulhydrat:
41 %
54.2 g
Fedt:
52.9 %
32.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;