HjemOpskrifterChokoladebrud med salt

Chokoladebrud med salt

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 200 g mørk chokolade (ca. 70% kakao)
  • 25 g saltede ristede cashewnødder
  • 25 g afskallede usaltede pistacienødder
  • 0.5 tsk flagesalt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Hak chokoladen og smelt 2/3 dele af den over et vandbad.

  • 2.
    Tag chokoladen af varmen og rør resten af chokoladen i, til det er smeltet.

  • 3.
    Lad chokoladen køle lidt af, så den er meget tyktflydende og hæld den så ud på et stykke bagepapir og smør den ud til en tyk plade.

  • 4.
    Fordel cashewnødder og pistacier over og drys med salt.

  • 5.
    Lad chokoladen køle af, evt. i køleskabet.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5651 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2242 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.5 g
Protein: 6.3 %8.3 g
Kulhydrat: 40.3 %53.2 g
Fedt: 53.4 %32.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;