HjemOpskrifterChokolade panna cotta med chili og jordbær

Chokolade panna cotta med chili og jordbær

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 100 g mørk chokolade (ca. 70% kakao)
  • 2½ dl sødmælk
  • 2½ dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 50 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 3 husblas
  • 150 g jordbær
  • ½ rød chilipeber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bræk chokoladen i stykker og smelt den over vandbad.

  • 2.
    Læg husblassen i blød i en skål med koldt vand.

  • 3.
    I en anden gryde blandes sødmælk, piskefløde, sukker og vaniljesukker sammen og varmes op til kogepunktet.

  • 4.
    Bland den varme mælkeblanding i chokoladen lidt ad gangen, så chokoladen røres helt ud.

  • 5.
    Vrid det meste vand af husblassen og kom den i blandingen.

  • 6.
    Sigt den gennem en si og hæld blandingen på portionsglas.

  • 7.
    Server med jordbær blandet med lidt finthakket chili.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7877 kj / 1883 kcal
Næringsindhold pr. 100g
952 kj / 228 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.4 g
Protein: 5.5 %3.1 g
Kulhydrat: 31.7 %17.8 g
Fedt: 62.8 %16.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;