Chokolade panna cotta med chili og jordbær

fork and spoon
Dessert
clock
0-30 min
Chokolade Panna Cotta
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

100 g Marabou Prémium 86 %
2 1/2 dl sødmælk
2 1/2 dl piskefløde
50 g sukker
1 tsk vaniljesukker
3 blade husblas
150 g jordbær
1/2 rød chili

Sådan gør du

Bræk chokoladen i stykker og smelt den over vandbad. Læg husblassen i blød i en skål med koldt vand. I en anden gryde blandes sødmælk, piskefløde, sukker og vaniljesukker sammen og varmes op til kogepunktet. Bland den varme mælkeblanding i chokoladen lidt ad gangen, så chokoladen røres helt ud. Vrid det meste vand af husblassen og kom den i blandingen. Sigt den gennem en si og hæld blandingen på portionsglas. Server med jordbær blandet med lidt finthakket chili.

 

Energi pr. person: 1301KJ/311Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.
Protein: 7 g.
Kulhydrat: 18 g.
Fedt: 17 g.