Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Chokolade kanelsnegle

Bedømmelse (47)
120+ min
4 personer

Ingredienser

Antal: 12 stk.

Dej
2½ dl letmælk
25 g gær
1 æg
½ tsk. groft salt
50 g sukker
25 g smør, smeltet og let afkølet
ca 400 g hvedemel

Fyld
150 g blødt smør
175 g brun farin
2 spsk. kanel
150 g mørk chokolade, grofthakket
1 æg til pensling
100 g smeltet mørk chokolade til topping

Lun mælken så den er håndvarm og opløs gæren der i. Rør æg, salt,  sukker og smeltet smør i og rør derefter melet i. Ælt dejen let – den skal være ret klistret. Stil dejen til hævning et lunt sted i 1 time. Til fyldet røres smør sammen med brun farin og kanel. Rul dejen ud på et meldrysset bord til et stort rektangel. Smør fyldet på helt ud til kanten og drys med hakket mørk chokolade. Rul dejen sammen til en pølse og skær den 12 tykke skiver. Læg skiverne i en smurt bradepande, så der er 2 cm. imellem hver kanelsnegl. Lad dem efterhæve i 30 min.

Pensl med sammenpisket æg og bag dem i ovnen ved 200°C i 15 min. Lad kanelsneglene køle af og pynt dem med smeltet chokolade.

 

Energi pr. person: 1825KJ/436Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,9 g.
Kulhydrat: 42,5 g.
Fedt: 19,7 g.

Chokolade kanelsnegle

Lun mælken så den er håndvarm og opløs gæren der i. Rør æg, salt,  sukker og smeltet smør i og rør derefter melet i. Ælt dejen let – den skal være ret klistret. Stil dejen til hævning et lunt sted i 1 time. Til fyldet røres smør sammen med brun farin og kanel. Rul dejen ud på et meldrysset bord til et stort rektangel. Smør fyldet på helt ud til kanten og drys med hakket mørk chokolade. Rul dejen sammen til en pølse og skær den 12 tykke skiver. Læg skiverne i en smurt bradepande, så der er 2 cm. imellem hver kanelsnegl. Lad dem efterhæve i 30 min.

Pensl med sammenpisket æg og bag dem i ovnen ved 200°C i 15 min. Lad kanelsneglene køle af og pynt dem med smeltet chokolade.

 

Energi pr. person: 1825KJ/436Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,9 g.
Kulhydrat: 42,5 g.
Fedt: 19,7 g.