Chokolade-chiapudding med kokos

fork and spoon
Dessert
clock
0-30 min
Chokolade-chiapudding med kokos
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

3 spsk. kakao 

4 spsk. ahornsirup 

¼ tsk. vaniljepulver 

1½ dåse kokosmælk 

100 g chiafrø  

150 g jordbær 

2 spsk. kokosmel eller -flager 

50 g mørk chokolade, hakket 

Sådan gør du

Rør kakao sammen med ahornsirup og bland det sammen med vaniljepulver, kokosmælk og chiafrø. Lad det stå i 15 min. og rør det sammen igen. Nu er chiafrøene svulmet op og har tyknet desserten. Kom den i dessertglas og lad den stå i køleskabet natten over eller mindst 4 timer. Server med jordbær og et drys kokos og hakket chokolade.

 

Energi pr. person: 2494KJ/596Kcal. 
Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 4,5 g. 
Kulhydrat: 11,1 g. 
Fedt: 19,1 g