HjemOpskrifterChocolate chip ice cream sandwich

Chocolate chip ice cream sandwich

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 100 g brun farin
  • 100 g sukker
  • 125 g blødt smør
  • 1 æg
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 220 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 150 g hakket mørk chokolade
  • 300 g vaniljeflødeis

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rør begge slags sukker sammen med smør til det er blødt.

  • 2.
    Pisk æg og vaniljesukker i og rør til sidst mel og bagepulver i.

  • 3.
    Pak dejen ind i plastfolie og form den til en tyk pølse på ca. 7 cm i diameter.

  • 4.
    Kom dejen i køleskabet i 3 timer eller til næste dag, så den er helt fast.

  • 5.
    Skær dejen i 12 skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir.

  • 6.
    Bages i 12-15 min ved 175 gr.

  • 7.
    Lad kagerne køle af, før de lægges sammen med en kugle is.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16350 kj / 3908 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1553 kj / 371 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 5.1 %4.7 g
Kulhydrat: 53.2 %48.6 g
Fedt: 41.7 %17.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;