Chocolate chip ice cream sandwich

fork and spoon
Dessert
clock
0-30 min
Chocolate chip ice cream sandwich
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

100 g brun farin

100 g sukker

125 g blødt smør

1 æg

1 tsk. vaniljesukker

220 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

150 g mørke chokoladechips (eller hakket chokolade)

300 g is

Sådan gør du

Rør begge slags sukker sammen med smør til det er blødt. Pisk æg og vaniljesukker i og rør til sidst mel og bagepulver i. Pak dejen ind i plastfolie og form den til en tyk pølse på ca. 7 cm i diameter. Kom dejen i køleskabet i 3 timer eller til næste dag, så den er helt fast. Skær dejen i 12 skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bages i 12-15 min ved 175 gr. Lad kagerne køle af, før de lægges sammen med en kugle is.

 

Energi pr. person: 2831KJ/677Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,9 g.
Kulhydrat: 44 g.
Fedt: 21,6 g.