Chickendogs med ananassalat og honey mustard cold sauce

fork and spoon
Snacks
clock
0-30 min
Chickendogs med ananassalat og honey mustard cold sauce
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

100 g hvedemel

1 tsk. paprika

½ tsk. fint salt

Sort peber

2 dl mælk

100 g rasp

550 g kyllinginderfilet

4 spsk. neutralsmagende olie til stegning

1/4 ananas

½ agurk

Saft fra 1 lime

1 håndfuld rucola eller andre små salater

1 pakke hotdogbrød

1 glas Hellmann’s Honey Mustard Cold Sauce

Sådan gør du

Bland hvedemel med paprika, salt og godt med sort peber i en dyb tallerken. Kom mælk i en anden dyb tallerken og rasp i en tredje. Dyp kyllingestykkerne først i mel, så mælk og til sidst rasp og steg dem så i olien i en varm pande, ca. 3-4 min. pr. side. Skær ananas og agurk i små tern og vend med limesaft. Krydr med lidt salt og peber. Lun hotdogbrødene og server med kylling, salsa, salat og Hellmann’s Honey Mustard Cold Sauce.

 

Energi pr. person: 3751KJ/896Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,4 g.
Kulhydrat: 17,9 g.
Fedt: 9,2 g.