4 personer
100 g hvedemel
1 tsk. paprika
½ tsk. fint salt
Sort peber
2 dl mælk
100 g rasp
550 g kyllinginderfilet
4 spsk. neutralsmagende olie til stegning
1/4 ananas
½ agurk
Saft fra 1 lime
1 håndfuld rucola eller andre små salater
1 pakke hotdogbrød
1 glas Hellmann’s Honey Mustard Cold Sauce
Bland hvedemel med paprika, salt og godt med sort peber i en dyb tallerken. Kom mælk i en anden dyb tallerken og rasp i en tredje. Dyp kyllingestykkerne først i mel, så mælk og til sidst rasp og steg dem så i olien i en varm pande, ca. 3-4 min. pr. side. Skær ananas og agurk i små tern og vend med limesaft. Krydr med lidt salt og peber. Lun hotdogbrødene og server med kylling, salsa, salat og Hellmann’s Honey Mustard Cold Sauce.
Energi pr. person: 3751KJ/896Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,4 g.
Kulhydrat: 17,9 g.
Fedt: 9,2 g.