Chicken Alfredo med bacon, broccoli og frisk pasta

0-30 min
4 personer

Ingredienser

200 g hel bacon

600 g kyllingefilet (bryst- eller inderfilet)

400 g frisk pasta, tagliatelle

300 g broccoli

3 dl fløde

100 g revet parmesanost

Salt og kværnet peber

 

Pynt:

1 dl hakket persille

50 g revet parmesanost

Skær bacon i tern på 1 x 1 cm. Rist det gyldent på en varm pande, og lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle. Skær kyllingeinderfilet i mindre stykker og rist kyllingestykkerne på samme pande, hæld evt. lidt af fedtet fra. Lad kyllingestykkerne stege i 3-4 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Tag dem af panden, og læg dem på en tallerken. Kog pasta efter forskriften og hæld den kogte pasta i en sigte. Gem 1-2 dl pastavand til retten.

Skær broccoli i små buketter. Kom fløde på panden og lad det koge op. Tilsæt revet parmesanost og broccolibuketter, og lad det koge med i ca. 2 minutter. Kom bacon og kylling i saucen, og smag til med salt og kværnet peber. Vend til sidst pasta i retten. Vend ingredienserne forsigtigt rundt, til pastaen er dækket af saucen. Tilsæt evt. lidt af pastavandet, hvis saucen virker for tyk. Anret straks på lune tallerkener med et drys hakket persille og revet parmesanost.

 

Energi pr. person: 4123 kJ / 981 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 14,0 g
Fedt: 10,0 g

Kulhydrat: 8,0 g

Chicken Alfredo med bacon, broccoli og frisk pasta

Skær bacon i tern på 1 x 1 cm. Rist det gyldent på en varm pande, og lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle. Skær kyllingeinderfilet i mindre stykker og rist kyllingestykkerne på samme pande, hæld evt. lidt af fedtet fra. Lad kyllingestykkerne stege i 3-4 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Tag dem af panden, og læg dem på en tallerken. Kog pasta efter forskriften og hæld den kogte pasta i en sigte. Gem 1-2 dl pastavand til retten.

Skær broccoli i små buketter. Kom fløde på panden og lad det koge op. Tilsæt revet parmesanost og broccolibuketter, og lad det koge med i ca. 2 minutter. Kom bacon og kylling i saucen, og smag til med salt og kværnet peber. Vend til sidst pasta i retten. Vend ingredienserne forsigtigt rundt, til pastaen er dækket af saucen. Tilsæt evt. lidt af pastavandet, hvis saucen virker for tyk. Anret straks på lune tallerkener med et drys hakket persille og revet parmesanost.

 

Energi pr. person: 4123 kJ / 981 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 14,0 g
Fedt: 10,0 g

Kulhydrat: 8,0 g