4 personer
200 g hel bacon
600 g kyllingefilet (bryst- eller inderfilet)
400 g frisk pasta, tagliatelle
300 g broccoli
3 dl fløde
100 g revet parmesanost
Salt og kværnet peber
Pynt:
1 dl hakket persille
50 g revet parmesanost
Skær bacon i tern på 1 x 1 cm. Rist det gyldent på en varm pande, og lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle. Skær kyllingeinderfilet i mindre stykker og rist kyllingestykkerne på samme pande, hæld evt. lidt af fedtet fra. Lad kyllingestykkerne stege i 3-4 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Tag dem af panden, og læg dem på en tallerken. Kog pasta efter forskriften og hæld den kogte pasta i en sigte. Gem 1-2 dl pastavand til retten.
Skær broccoli i små buketter. Kom fløde på panden og lad det koge op. Tilsæt revet parmesanost og broccolibuketter, og lad det koge med i ca. 2 minutter. Kom bacon og kylling i saucen, og smag til med salt og kværnet peber. Vend til sidst pasta i retten. Vend ingredienserne forsigtigt rundt, til pastaen er dækket af saucen. Tilsæt evt. lidt af pastavandet, hvis saucen virker for tyk. Anret straks på lune tallerkener med et drys hakket persille og revet parmesanost.
Energi pr. person:
4123 kJ / 981 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 14,0 g
Fedt: 10,0 g
Kulhydrat: 8,0 g