HjemOpskrifterChicken Alfredo med bacon, broccoli og frisk pasta

Chicken Alfredo med bacon, broccoli og frisk pasta

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 g hel bacon
  • 600 g kyllingefilet
  • 400 g frisk pasta
  • 300 g broccoli
  • 3 dl fløde
  • 150 g revet parmesanost
  • salt og friskkværnet peber
pynt:
  • 1 dl hakket kruspersille
  • 150 g revet parmesanost

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær bacon i tern på 1 x 1 cm.

  • 2.
    Rist det gyldent på en varm pande, og lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle.

  • 3.
    Skær kyllingeinderfilet i mindre stykker og rist kyllingestykkerne på samme pande, hæld evt. lidt af fedtet fra.

  • 4.
    Lad kyllingestykkerne stege i 3-4 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

  • 5.
    Tag dem af panden, og læg dem på en tallerken.

  • 6.
    Kog pasta efter forskriften og hæld den kogte pasta i en sigte.

  • 7.
    Gem 1-2 dl pastavand til retten.

  • 8.
    Skær broccoli i små buketter.

  • 9.
    Kom fløde på panden og lad det koge op.

  • 10.
    Tilsæt revet parmesanost og broccolibuketter, og lad det koge med i ca. 2 minutter.

  • 11.
    Kom bacon og kylling i saucen, og smag til med salt og kværnet peber.

  • 12.
    Vend til sidst pasta i retten.

  • 13.
    Vend ingredienserne forsigtigt rundt, til pastaen er dækket af saucen.

  • 14.
    Tilsæt evt. lidt af pastavandet, hvis saucen virker for tyk.

  • 15.
    Anret straks på lune tallerkener med et drys hakket persille og revet parmesanost.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12309 kj / 2942 kcal
Næringsindhold pr. 100g
625 kj / 149 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 38.1 %14.0 g
Kulhydrat: 28.9 %10.6 g
Fedt: 33 %5.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;