Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Chicken Alfredo med bacon, broccoli og frisk pasta
Chicken Alfredo med bacon, broccoli og frisk pasta
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
200 g hel bacon
600 g kyllingefileter
400 g frisk pasta
300 g broccoli
3 dl fløde
100 g parmesanost
salt og friskkværnet peber
pynt:
1 dl hakket kruspersille
50 g revet parmesanost
SÅDAN GØR DU
1.
Skær bacon i tern på 1 x 1 cm.
2.
Rist det gyldent på en varm pande, og lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle.
3.
Skær kyllingeinderfilet i mindre stykker og rist kyllingestykkerne på samme pande, hæld evt. lidt af fedtet fra.
4.
Lad kyllingestykkerne stege i 3-4 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
5.
Tag dem af panden, og læg dem på en tallerken.
6.
Kog pasta efter forskriften og hæld den kogte pasta i en sigte.
7.
Gem 1-2 dl pastavand til retten.
8.
Skær broccoli i små buketter.
9.
Kom fløde på panden og lad det koge op.
10.
Tilsæt revet parmesanost og broccolibuketter, og lad det koge med i ca. 2 minutter.
11.
Kom bacon og kylling i saucen, og smag til med salt og kværnet peber.
12.
Vend til sidst pasta i retten.
13.
Vend ingredienserne forsigtigt rundt, til pastaen er dækket af saucen.
14.
Tilsæt evt. lidt af pastavandet, hvis saucen virker for tyk.
15.
Anret straks på lune tallerkener med et drys hakket persille og revet parmesanost.
Grøntsager
Svin
Pastaret
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10622 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
540 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
38.7 %
12.3 g
Kulhydrat:
15.8 %
5.0 g
Fedt:
45.5 %
6.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;