HjemOpskrifterChicken Alfredo med bacon, broccoli og frisk pasta

Chicken Alfredo med bacon, broccoli og frisk pasta

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 g hel bacon
  • 600 g kyllingefileter
  • 400 g frisk pasta
  • 300 g broccoli
  • 3 dl fløde
  • 100 g parmesanost
  • salt og friskkværnet peber
    pynt:
    • 1 dl hakket kruspersille
    • 50 g revet parmesanost

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Skær bacon i tern på 1 x 1 cm.

    • 2.
      Rist det gyldent på en varm pande, og lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle.

    • 3.
      Skær kyllingeinderfilet i mindre stykker og rist kyllingestykkerne på samme pande, hæld evt. lidt af fedtet fra.

    • 4.
      Lad kyllingestykkerne stege i 3-4 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

    • 5.
      Tag dem af panden, og læg dem på en tallerken.

    • 6.
      Kog pasta efter forskriften og hæld den kogte pasta i en sigte.

    • 7.
      Gem 1-2 dl pastavand til retten.

    • 8.
      Skær broccoli i små buketter.

    • 9.
      Kom fløde på panden og lad det koge op.

    • 10.
      Tilsæt revet parmesanost og broccolibuketter, og lad det koge med i ca. 2 minutter.

    • 11.
      Kom bacon og kylling i saucen, og smag til med salt og kværnet peber.

    • 12.
      Vend til sidst pasta i retten.

    • 13.
      Vend ingredienserne forsigtigt rundt, til pastaen er dækket af saucen.

    • 14.
      Tilsæt evt. lidt af pastavandet, hvis saucen virker for tyk.

    • 15.
      Anret straks på lune tallerkener med et drys hakket persille og revet parmesanost.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    10622 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    540 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 1.0 g
    Protein: 38.7 %12.3 g
    Kulhydrat: 15.8 %5.0 g
    Fedt: 45.5 %6.6 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;