Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Champagnegratinerede østers

Bedømmelse (22)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

2 skalotteløg.
1 tsk smør.
2 dl tør champagne eller anden mousserende vin.
2 dl piskefløde.
1 tsk fintrevet skal fra ubehandlet citron.
Salt og hvid peber. 
12 østers.
20 g parmesan.
1 spsk hakket purløg.

 

Om råvarerne

Hak skalotteløg fint og svits dem ved svag varme i en gryde med smør til de er blanke. Tilsæt champagne og fløde og kog saucen ind til ca. halvdelen. Smag til med citronskal, salt og hvid peber. Åbn østers og hæld væden ned i saucen. Læg de åbne østers i en bradepande og kom en skefuld sauce over hver. Drys med revet parmesan og grill dem 3-4 min. under grillen i ovnen. Server med hakket purløg over og evt. lidt citronskal.

Energi pr. person: 1087KJ/260Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,8 g.
Kulhydrat: 2,4 g.
Fedt: 15,5 g.
 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Hak skalotteløg fint og svits dem ved svag varme i en gryde med smør til de er blanke. Tilsæt champagne og fløde og kog saucen ind til ca. halvdelen. Smag til med citronskal, salt og hvid peber. Åbn østers og hæld væden ned i saucen. Læg de åbne østers i en bradepande og kom en skefuld sauce over hver. Drys med revet parmesan og grill dem 3-4 min. under grillen i ovnen. Server med hakket purløg over og evt. lidt citronskal.

Energi pr. person: 1087KJ/260Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,8 g.
Kulhydrat: 2,4 g.
Fedt: 15,5 g.