HjemOpskrifterCeviche af kuller med chili, mango og avocado
Ceviche af kuller med chili, mango og avocado
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
Ingredienser
4 personer
250 g kullerfileter
2 avocadoer
1 limefrugt
1 mangofrugt
0.5 agurk
1 gul peberfrugt
1 rød chilipeber
1 spsk olivenolie
groft salt
1 bæger frisk koriander
Sådan gør du
1.
Kom fisken i fryseren dagen før den skal bruges og tag den ud om morgenen så den kan tø langsomt op i køleskabet*.
2.
Mos avocado med saft fra ½ lime.
3.
Smag til med lidt salt.
4.
Skræl mangoen og skær frugtkødet i små tern.
5.
Skræl agurken og skær den og peberfrugt i små tern.
6.
Hak chilien fint og skær fisken i små tern.
7.
Vend fisk med chili, olivenolie, saften fra den anden halve lime og lidt salt.
8.
Lad det trække i 10 min.
9.
Server oven på avocadomosen med plukket koriander.
10.
*Du bør fryse fisk i 36 timer ved -18 gr. hvis det skal spises råt. Herved får du slået eventuelle parasitter ihjel. Hvis din fryser går helt ned til -20 gr. er det nok med 24 timer.