Ceviche af kuller med chili, mango og avocado

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Ceviche af kuller med chili, mango og avocado
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

250 g kullerfilet

2 avocado

1 lime

1 mango

 ½ agurk

1 gul peberfrugt

1 chili

1 spsk olivenolie

Salt

1 håndfuld frisk koriander

Sådan gør du

Kom fisken i fryseren dagen før den skal bruges og tag den ud om morgenen så den kan tø langsomt op i køleskabet*. Mos avocado med saft fra ½ lime. Smag til med lidt salt. Skræl mangoen og skær frugtkødet i små tern. Skræl agurken og skær den og peberfrugt i små tern. Hak chilien fint og skær fisken i små tern.

Vend fisk med chili, olivenolie, saften fra den anden halve lime og lidt salt. Lad det trække i 10 min. Server oven på avocadomosen med plukket koriander.

 

Energi pr. person: 1125KJ/269Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 5,3 g.

Kulhydrat: 8 g.

Fedt: 5,7 g.

*Du bør fryse fisk i 36 timer ved -18 gr. hvis det skal spises råt. Herved får du slået eventuelle parasitter ihjel. Hvis din fryser går helt ned til -20 gr. er det nok med 24 timer.