4 personer
250 g kullerfilet
2 avocado
1 lime
1 mango
½ agurk
1 gul peberfrugt
1 chili
1 spsk olivenolie
Salt
1 håndfuld frisk koriander
Kom fisken i fryseren dagen før den skal bruges og tag den ud om morgenen så den kan tø langsomt op i køleskabet*. Mos avocado med saft fra ½ lime. Smag til med lidt salt. Skræl mangoen og skær frugtkødet i små tern. Skræl agurken og skær den og peberfrugt i små tern. Hak chilien fint og skær fisken i små tern.
Vend fisk med chili, olivenolie, saften fra den anden halve lime og lidt salt. Lad det trække i 10 min. Server oven på avocadomosen med plukket koriander.
Energi pr. person: 1125KJ/269Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 5,3 g.
Kulhydrat: 8 g.
Fedt: 5,7 g.
*Du bør fryse fisk i 36 timer ved -18 gr. hvis det skal spises råt. Herved får du slået eventuelle parasitter ihjel. Hvis din fryser går helt ned til -20 gr. er det nok med 24 timer.