HjemOpskrifterCeviche af kuller med chili, mango og avocado

Ceviche af kuller med chili, mango og avocado

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 250 g kullerfileter
  • 2 avocadoer
  • 1 limefrugt
  • 1 mangofrugt
  • 0.5 agurk
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 rød chilipeber
  • 1 spsk olivenolie
  • groft salt
  • 1 bæger frisk koriander

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom fisken i fryseren dagen før den skal bruges og tag den ud om morgenen så den kan tø langsomt op i køleskabet*.

  • 2.
    Mos avocado med saft fra ½ lime.

  • 3.
    Smag til med lidt salt.

  • 4.
    Skræl mangoen og skær frugtkødet i små tern.

  • 5.
    Skræl agurken og skær den og peberfrugt i små tern.

  • 6.
    Hak chilien fint og skær fisken i små tern.

  • 7.
    Vend fisk med chili, olivenolie, saften fra den anden halve lime og lidt salt.

  • 8.
    Lad det trække i 10 min.

  • 9.
    Server oven på avocadomosen med plukket koriander.

  • 10.
    *Du bør fryse fisk i 36 timer ved -18 gr. hvis det skal spises råt. Herved får du slået eventuelle parasitter ihjel. Hvis din fryser går helt ned til -20 gr. er det nok med 24 timer.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4408 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
354 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 22.8 %4.7 g
Kulhydrat: 23.1 %4.8 g
Fedt: 54.1 %5.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;