HjemOpskrifterCarpaccio af kalveculotte med pesto og parmesan

Carpaccio af kalveculotte med pesto og parmesan

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 dl ff
  • 400 g stegt kalveculotter i tynde skiver
  • 50 g parmesanost
  • 20 g rucolasalat
  • friskkværnet peber
  • 20 g ærteskud
  • 50 g hakket radicchiosalat

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Anret de tynde skiver kalveculotte på 4 store tallerkener.

  • 2.
    Lad det fylde godt på tallerkenen.

  • 3.
    Fordel små ”klatter” grøn pesto på kødet.

  • 4.
    Riv eller skræl tynde skiver af parmesanost.

  • 5.
    Fordel parmesan, rucola, kværnet sort peber, ærteskud og radicchio salat over kødet.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5387 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
842 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 37 %18.3 g
Kulhydrat: 1.1 %0.5 g
Fedt: 61.9 %14.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;