Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Carpaccio af kalveculotte med pesto og parmesan
Carpaccio af kalveculotte med pesto og parmesan
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 dl ff
400 g stegt kalveculotter i tynde skiver
50 g parmesanost
20 g rucolasalat
friskkværnet peber
20 g ærteskud
50 g hakket radicchiosalat
SÅDAN GØR DU
1.
Anret de tynde skiver kalveculotte på 4 store tallerkener.
2.
Lad det fylde godt på tallerkenen.
3.
Fordel små ”klatter” grøn pesto på kødet.
4.
Riv eller skræl tynde skiver af parmesanost.
5.
Fordel parmesan, rucola, kværnet sort peber, ærteskud og radicchio salat over kødet.
Italiensk
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5413 kj / 1294 kcal
Næringsindhold pr. 100g
846 kj / 202 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
37 %
18.4 g
Kulhydrat:
1.8 %
0.9 g
Fedt:
61.2 %
14.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;