Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Carnitas af nakkekotelet med ananassalsa
Carnitas af nakkekotelet med ananassalsa
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Carnitas:
500 g nakkekoteletter
1 spsk smør
2 tsk paprika
1 tsk røget paprika
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
1 fed hvidløg
150 g ananas
1.5 dl appelsinjuice
salt og sort peber
Ananassalsa:
250 g ananas
1 rødløg
1 frisk chili
1 limefrugt
havsalt
0.5 spidskål
1 1 håndfuld frisk koriander
150 g creme fraiche 18%
Tilbehør:
mellem tortilla eller majstortillas
SÅDAN GØR DU
1.
Skær kødet i store tern, og brun det i smørret.
2.
Tilsæt begge slags paprika, spidskommen, koriander og finthakket hvidløg, og steg videre i et minut.
3.
Kom kødet over i en stegeso eller en gryde med låg, som kan tåle at komme i ovnen.
4.
Skær ananas i små tern, og kom i kødet sammen med appelsinjuice.
5.
Krydr med salt og peber.
6.
Kom låg på, og bag kødet i ovnen ved 200°C i 1 time og 15 min.
7.
Tjek undervejs, om der mangler væde – i så fald kan du tilsætte lidt vand.
8.
Når kødet er mørt, trevles det med to gafler.
9.
Til salsa skæres ananas i meget små tern sammen med rødløg og chili.
10.
Vend det sammen med saft af ½ lime, og krydr med lidt salt.
11.
Skær spidskål i fine strimler.
12.
Spis kødet i tortillas sammen med spidskål, ananassalsa, creme fraiche og koriander.
13.
Server resten af lime i både til og evt. med ekstra chili.
Grøntsager
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7184 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
408 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
27.4 %
6.6 g
Kulhydrat:
24.2 %
5.8 g
Fedt:
48.4 %
5.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;