HjemOpskrifterCapresespyd med parmaskinke og pesto

Capresespyd med parmaskinke og pesto

Måltidstype:
Tilbehør
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 250 g cocktailtomater
  • 81½ g olivenolie
  • salt og sort peber
  • 25 g pinjekerner
  • 50 g fintrevet parmesanost
  • 81½ g olivenolie
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 fed hvidløg
  • 1 bundt frisk basilikum
  • 100 g parmaskinke
  • 150 g mini friske mozzarella oste

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Halvér tomaterne, og vend dem med olivenolie og lidt salt og peber.

  • 2.
    Fordel dem i et ovnfast fad, og bag dem i 30 min. ved 170°C.

  • 3.
    Lad dem køle af.

  • 4.
    Rist pinjekernerne i ovnen ved samme temperatur i 8-10 min., til de er gyldne.

  • 5.
    Kom pinjekerner, parmesan,olivenolie, citronsaft, hvidløg og basilikum i en blender, og blend til en grov pesto.

  • 6.
    Smag til med lidt salt og peber.

  • 7.
    Kom de bagte tomater på bambusspyd med minimozzarella og parmaskinke.

  • 8.
    Dryp pesto over.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7644 kj / 1827 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1014 kj / 242 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 16.8 %10.0 g
Kulhydrat: 4 %2.4 g
Fedt: 79.2 %21.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;