Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Grill opskrifter
Ferieaktiviteter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Capresespyd med parmaskinke og pesto
Capresespyd med parmaskinke og pesto
Måltidstype:
Tilbehør
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
250 g cocktailtomater
81½ g olivenolie
salt og sort peber
25 g pinjekerner
50 g fintrevet parmesanost
81½ g olivenolie
1 spsk friskpresset citronsaft
1 fed hvidløg
1 bundt frisk basilikum
100 g parmaskinke
150 g mini friske mozzarella oste
SÅDAN GØR DU
1.
Halvér tomaterne, og vend dem med olivenolie og lidt salt og peber.
2.
Fordel dem i et ovnfast fad, og bag dem i 30 min. ved 170°C.
3.
Lad dem køle af.
4.
Rist pinjekernerne i ovnen ved samme temperatur i 8-10 min., til de er gyldne.
5.
Kom pinjekerner, parmesan,olivenolie, citronsaft, hvidløg og basilikum i en blender, og blend til en grov pesto.
6.
Smag til med lidt salt og peber.
7.
Kom de bagte tomater på bambusspyd med minimozzarella og parmaskinke.
8.
Dryp pesto over.
Tilbehør
Snack og tapas
Sommer
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7644 kj / 1827 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1014 kj / 242 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
16.8 %
10.0 g
Kulhydrat:
4 %
2.4 g
Fedt:
79.2 %
21.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;