Capresespyd med parmaskinke og pesto

fork and spoon
Forret
clock
30-60 min
Capresespyd med parmaskinke og pesto
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

250 g cocktailtomater

1 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

25 g pinjekerner

50 g parmesanost, fintrevet

0,75 dl olivenolie

1 spsk. citronsaft

1 lille fed hvidløg

1 bundt basilikum

100 g parmaskinke

150 g minimozzarella
 

Sådan gør du

Halvér tomaterne, og vend dem med olivenolie og lidt salt og peber. Fordel dem i et ovnfast fad, 
og bag dem i 30 min. ved 170°C. Lad dem køle af. Rist pinjekernerne i ovnen ved samme temperatur i 8-10 min., til de er gyldne. Kom pinjekerner, parmesan,olivenolie, citronsaft, hvidløg og basilikum i en blender, og blend til en grov pesto. Smag til med lidt salt og peber. Kom de bagte tomater på bambusspyd med minimozzarella og parmaskinke. Dryp pesto over.

 

Energi pr. person: 1693KJ/405Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 11,5 g. 
Kulhydrat: 2,3 g. 
Fedt: 21,5 g.