4 personer
250 g cocktailtomater
1 spsk. olivenolie
Salt og sort peber
25 g pinjekerner
50 g parmesanost, fintrevet
0,75 dl olivenolie
1 spsk. citronsaft
1 lille fed hvidløg
1 bundt basilikum
100 g parmaskinke
150 g minimozzarella
Halvér tomaterne, og vend dem med olivenolie og lidt salt og peber. Fordel dem i et ovnfast fad,
og bag dem i 30 min. ved 170°C. Lad dem køle af. Rist pinjekernerne i ovnen ved samme temperatur i 8-10 min., til de er gyldne. Kom pinjekerner, parmesan,olivenolie, citronsaft, hvidløg og basilikum i en blender, og blend til en grov pesto. Smag til med lidt salt og peber. Kom de bagte tomater på bambusspyd med minimozzarella og parmaskinke. Dryp pesto over.
Energi pr. person: 1693KJ/405Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,5 g.
Kulhydrat: 2,3 g.
Fedt: 21,5 g.