Pisk æggehvide stiv og bland forsigtigt mandelmel og resten i.
4.
Form 4 store ’quenelles’ (bolle) og tryk dem lidt flad på en bagepapir beklædt bageplade, lad god afstand mellem dem da de vokser.
5.
Drys flormelis på de 4 amaretti.
6.
Sæt i ovnen i ca. 15-20 minutter, tag ud og lad dem køle helt af.
7.
Lad kaffen med 30 gr sukker koges langsom ind i en lille gryde til du har kun 2 s.sk væde tilbage.
8.
Når den er kølet af bland den godt med mascarpone, 50 gr sukker og kærnene af vaniljestang.
9.
Når du har en jævn masse uddel den på 4 cupcakes papir og top den med 1 amaretto hver.
10.
Sæt i fryseren i ca. 2 timer.
11.
Tag ud af fryseren, fjern papir og servèr.
12.
Eventuelle tips:
Prøv også at lave dem i mini portioner som hapser i nogle trufflepapir, du kan servere dem til kaffe og de ser super nuttede ud!
Gengivet med tilladelse fra Moderne Mama.