Camembert med cognacmarinerede frugter og nødder

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
Camembert med cognacmarinerede frugter og nødder
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

25 g tørrede abrikoser

25 g tørrede figner

25 g rosiner

25 g tørrede tranebær

25 g hasselnødder

25 g valnødder

25 g honning

10 cl cognac

1 camembert.

Sådan gør du

Skær abrikoser og figner i tern, og bland med rosiner, tranebær, hasselnødder og valnødder. Kom det i et skoldet syltetøjsglas. Bland honning op med cognac, og hæld det over frugtblandingen. Lad det stå og trække et køligt sted i 3-4 dage. Server med camembert. 

 

Energi pr. person: 1521KJ/364Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 10 g. 
Kulhydrat: 20,2 g. 
Fedt: 14,9 g.