HjemOpskrifterCamembert med cognacmarinerede frugter og nødder

Camembert med cognacmarinerede frugter og nødder

Måltidstype:
Tilbehør
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 25 g tørrede figner
  • 25 g tørrede abrikoser
  • 25 g rosiner
  • 25 g tørrede tranebær
  • 25 g hasselnødder
  • 25 g valnøddekerner
  • 25 g honning
  • 10 cl cognac
  • 250 g camembert 50+

Sådan gør du

  • 1.
    Skær abrikoser og figner i tern, og bland med rosiner, tranebær, hasselnødder og valnødder.

  • 2.
    Kom det i et skoldet syltetøjsglas.

  • 3.
    Bland honning op med cognac, og hæld det over frugtblandingen.

  • 4.
    Lad det stå og trække et køligt sted i 3-4 dage.

  • 5.
    Server med camembert.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4296 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
818 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.2 g
Protein: 22.8 %11.0 g
Kulhydrat: 26.6 %12.8 g
Fedt: 28.3 %6.2 g
Alkohol: 22.3 %6.1 g
;