HjemOpskrifterCamembert med calvados marineret frugt

Camembert med calvados marineret frugt

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 75 g rosiner
  • 100 g tørrede tranebær
  • 50 g afskallede hasselnødder
  • 4 dl (40 cl) calvados eller cognac
  • 250 g camembert 50+

Sådan gør du

  • 1.
    Kom tranebær, rosiner og hasselnødder i en skål og dæk dem med calvados.

  • 2.
    Lad dem trække i mindst 3 timer – gerne et døgn.

  • 3.
    Server osten ved stuetemperatur med de marinerede frugter og nødder.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7068 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
808 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.8 g
Protein: 13.8 %6.5 g
Kulhydrat: 14.7 %7.0 g
Fedt: 17.2 %3.8 g
Alkohol: 54.3 %14.6 g
;