Cajungrillet laks og mango-avocadosalat med jordbær og sorte bønner

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Cajungrillet laks og mango-avocadosalat med jordbær og sorte bønner
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Mango-avocadosalat:

1 dåse sorte bønner

2 avocado

1 mango

1 grøn peberfrugt

150 g jordbær

Saft af 1 lime

1 håndfuld koriander

Salt og sort peber

 

Cajungrillet laks:

½ ubehandlet appelsin

1 fed hvidløg

1 tsk. sød paprika

½ tsk. spidskommen

1 tsk. stødt koriander

½ tsk. chiliflager

½ tsk. fint salt

Godt med sort peber

1 spsk. vindruekerneolie

4 stykker laksefilet

Sådan gør du

Skyl bønnerne og kom dem i skål. Skær avocado, mango, peberfrugt og jordbær i små tern og vend i bønnerne med limesaft og grofthakket koriander. Krydr med salt og peber. Riv skallen og pres saften fra appelsinen og bland med presset hvidløg, krydderier, salt, peber og olie. Smør marinaden på fisken og grill den 5 min. pr. side.  

 

Energi pr. person: 2214KJ/529Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,4 g. 
Kulhydrat: 6 g.
Fedt: 7,3 g.