Jul i MENY
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Cajungrillet laks og mango-avocadosalat med jordbær og sorte bønner

Bedømmelse (3)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

Mango-avocadosalat:

1 dåse sorte bønner

2 avocado

1 mango

1 grøn peberfrugt

150 g jordbær

Saft af 1 lime

1 håndfuld koriander

Salt og sort peber

 

Cajungrillet laks:

½ ubehandlet appelsin

1 fed hvidløg

1 tsk. sød paprika

½ tsk. spidskommen

1 tsk. stødt koriander

½ tsk. chiliflager

½ tsk. fint salt

Godt med sort peber

1 spsk. vindruekerneolie

4 stykker laksefilet

Om råvarerne

Skyl bønnerne og kom dem i skål. Skær avocado, mango, peberfrugt og jordbær i små tern og vend i bønnerne med limesaft og grofthakket koriander. Krydr med salt og peber. Riv skallen og pres saften fra appelsinen og bland med presset hvidløg, krydderier, salt, peber og olie. Smør marinaden på fisken og grill den 5 min. pr. side.  

 

Energi pr. person: 2214KJ/529Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,4 g. 
Kulhydrat: 6 g.
Fedt: 7,3 g.

Cajungrillet laks og mango-avocadosalat med jordbær og sorte bønner

Skyl bønnerne og kom dem i skål. Skær avocado, mango, peberfrugt og jordbær i små tern og vend i bønnerne med limesaft og grofthakket koriander. Krydr med salt og peber. Riv skallen og pres saften fra appelsinen og bland med presset hvidløg, krydderier, salt, peber og olie. Smør marinaden på fisken og grill den 5 min. pr. side.  

 

Energi pr. person: 2214KJ/529Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,4 g. 
Kulhydrat: 6 g.
Fedt: 7,3 g.