HjemOpskrifterCajungrillet laks og mango-avocadosalat med jordbær og sorte bønner

Cajungrillet laks og mango-avocadosalat med jordbær og sorte bønner

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
mango-avocadosalat:
  • 1 dåse sort bønne
  • 2 avocadoer
  • 1 mangofrugt
  • 1 grøn peberfrugt
  • 150 g jordbær
  • saft af 1 limefrugt
  • 1 1 håndfuld frisk koriander
  • salt og sort peber
    cajungrillet laks:
    • 0.5 appelsin
    • 1 fed hvidløg
    • 1 tsk mild paprika
    • 0.5 tsk stødt spidskommen
    • 1 tsk stødt koriander
    • 0.5 tsk tørret chiliflage
    • 0.5 tsk fint salt
    • godt med sort peber
    • 1 spsk vindruekerneolie
    • 4 laksefileter

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Skyl bønnerne og kom dem i skål.

    • 2.
      Skær avocado, mango, peberfrugt og jordbær i små tern og vend i bønnerne med limesaft og grofthakket koriander.

    • 3.
      Krydr med salt og peber.

    • 4.
      Riv skallen og pres saften fra appelsinen og bland med presset hvidløg, krydderier, salt, peber og olie.

    • 5.
      Smør marinaden på fisken og grill den 5 min. pr. side.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    9942 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    513 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 2.6 g
    Protein: 24.6 %7.4 g
    Kulhydrat: 22.9 %6.9 g
    Fedt: 52.5 %7.3 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;