HjemOpskrifterCajungrillet laks og mango-avocadosalat med jordbær og sorte bønner

Cajungrillet laks og mango-avocadosalat med jordbær og sorte bønner

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
mango-avocadosalat:
  • 1 dåse sorte bønner
  • 2 avocadoer
  • 1 mangofrugt
  • 1 grøn peberfrugt
  • 150 g jordbær
  • saft af 1 limefrugt
  • 1 1 håndfuld frisk koriander
  • godt med sort peber
cajungrillet laks:
  • ½ appelsin
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk mild paprika
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • ½ tsk tørrede chiliflager
  • ½ tsk fint salt
  • godt med sort peber
  • 1 spsk vindruekerneolie
  • 4 laksefileter

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skyl bønnerne og kom dem i skål.

  • 2.
    Skær avocado, mango, peberfrugt og jordbær i små tern og vend i bønnerne med limesaft og grofthakket koriander.

  • 3.
    Krydr med salt og peber.

  • 4.
    Riv skallen og pres saften fra appelsinen og bland med presset hvidløg, krydderier, salt, peber og olie.

  • 5.
    Smør marinaden på fisken og grill den 5 min. pr. side.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9221 kj / 2204 kcal
Næringsindhold pr. 100g
476 kj / 114 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.5 g
Protein: 24.4 %6.8 g
Kulhydrat: 29.8 %8.3 g
Fedt: 45.8 %5.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;