Cajun fiskefad med søde kartofler

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Cajun fiskefad med søde kartofler
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

400 g søde kartofler

1 spsk. olivenolie

½ tsk. spidskommen

1 tsk. paprika

Salt og sort peber

400 g hvid fisk, f.eks. lyssej eller torsk

1 glas Bornholms tomatsauce
 

Sådan gør du

Skræl de søde kartofler, og skær dem i grove tern. Vend dem med olivenolie, spidskommen, paprika og lidt salt og peber, og kom dem i et ovnfast fad. Forbag dem i 10 min. ved 200°C. Skær fisken i 4 stykker. Tag fadet med kartofler ud af ovnen, og kom fisken i fadet. Hæld tomatsauce over, og sæt retten tilbage i ovnen i 20 min. 

 

Energi pr. pers: 932KJ/223Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 6,8 g. 
Kulhydrat: 5,9 g. 
Fedt: 2,6 g.