HjemOpskrifterCajun fiskefad med søde kartofler

Cajun fiskefad med søde kartofler

Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 400 g søde kartofler
  • 1 spsk olivenolie
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • 1 spsk paprika
  • salt og sort peber
  • 400 g hvidfisk, f.eks. lyssejfilet eller torsk
  • 1 glas bornholms tomatsauce

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skræl de søde kartofler, og skær dem i grove tern.

  • 2.
    Vend dem med olivenolie, spidskommen, paprika og lidt salt og peber, og kom dem i et ovnfast fad.

  • 3.
    Forbag dem i 10 min. ved 200°C.

  • 4.
    Skær fisken i 4 stykker.

  • 5.
    Tag fadet med kartofler ud af ovnen, og kom fisken i fadet.

  • 6.
    Hæld tomatsauce over, og sæt retten tilbage i ovnen i 20 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3705 kj / 886 kcal
Næringsindhold pr. 100g
303 kj / 73 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 41.1 %7.3 g
Kulhydrat: 42.1 %7.5 g
Fedt: 16.8 %1.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;