Caesar steak salat med asparges og croutoner

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Caesar steak salat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

200 g lyst hvedebrød 

2 spsk olivenolie 

2 tsk finthakket rosmarin 

1 fed hvidløg 

50 g mayonnaise 

3 ansjosfileter 

Saft af ½ citron 

25 g fintrevet parmesan
+ 25 g flager af parmesan 

1 bundt grønne asparges

1 romaine salat 

300 g rester af grillet steak eller oksesteg 

Sådan gør du

Riv brødet i mindre stykker og vend med 2 spsk olivenolie, rosmarin, knust hvidløg og lidt salt og peber. Bred det ud på en bageplade med bagepapir og rist sprødt i ovnen i 10 min. ved 200°C.

Rør mayonnaise sammen med finthakkede ansjoser, citronsaft og fintrevet parmesan til du har en cremet, syrlig dressing.

Knæk bundene af aspargesene og blancher dem i 1-2 min. i saltet vand. Skyl dem i koldt vand og del dem i mindre stykker. Vend asparges og plukket salat sammen med dressingen og anret med skiver af grillet kød, croutoner og parmesanflager. 

 

Energi pr. person:1875KJ/448Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 10,5 g.
Kulhydrat: 12,3 g.
Fedt: 8 g.