Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Butterfly kylling med hvidløg, rosmarin, citron og sprød rødbedesalat
Butterfly kylling med hvidløg, rosmarin, citron og sprød rødbedesalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1.2 kg kyllinger
2 hele hvidløg delt i halve
2 citroner (usprøjtede) skåret i halve
1 rosmarinkvist
0.5 dl olivenolie
salt & friskkværnet peber
rødbedesalat:
4 skrællede rødbeder skåret i strimler
1 saft fra limefrugt
1 spsk akaciehonning
1 spsk grov sennep
salt & friskkværnet peber
SÅDAN GØR DU
1.
Forvarm ovnen til 240°.
2.
Placer kyllingen på et skærebræt med brystsiden nedad.
3.
Klip med en saks rygbenet af kyllingen ud og kassér det.
4.
Vend kyllingen og pres den så den flader sig ud.
5.
Læg hvidløg og citron i en bradepande og placer kyllingen oven på.
6.
Gnid det hele godt ind i rosmarin, olivenolie samt salt og peber.
7.
Sæt bradepanden i ovnen og steg den i ca. 35 min.
8.
Lav imens rødbedesalaten.
9.
Vend rødbedestrimlerne med lime, akaciehonning og grov sennep.
10.
Smag til med salt og peber.
11.
Skær kyllingen ud i lår og bryst og server med rødbedesalat og groft brød.
12.
Spis evt. groft brød til
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12774 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
561 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
30.9 %
10.2 g
Kulhydrat:
16.2 %
5.3 g
Fedt:
52.9 %
8.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;