4 personer
½ rulle butterdej
200 g brie
1 pære
1 spsk. olivenolie
Salt og sort peber
25 g valnødder
1 kvist rosmarin
2 spsk. flydende honning
1 æg
Rul butterdejen ud og stik 4 cirkler ud på ca. 10 cm i diameter. Skær en rille hele vejen rundt, så hver tærte får en kant. Skær brien i skiver og fordel i midten af hver tærte. Skær pæren i tynde skiver og kom oven på. Dryp med olivenolie og krydr med salt og peber. Kom grofthakkede valnødder og lidt rosmarin på, og pensl kanterne med æg.
Bag tærterne i 15 min. ved 200°C. Dryp honning over.
Energi pr. person: 1618KJ/294Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,4 g.
Kulhydrat: 17,8 g.
Fedt: 20,2 g.