Del to af butterdejspladerne i to, så du har 4 kvadrater af butterdej.
2.
Skær strimler på 1 cm af resten af butterdejen og lim dem fast med æggehvide som kanter rundt om hvert kvadrat, dermed dannes der en skål, når butterdejen bages.
3.
Pensl kanterne med æggehvide.
4.
Bag butterdejen i 20 min. ved 200°C til dejen er gylden og sprød.
5.
Lad butterdejen køle af.
6.
Dup rejerne tørre med køkkenrulle, og skær agurk i små tern.
7.
Hak dild og estragon groft.
8.
Bland limesaft sammen med mayonnaise og creme fraiche, og smag til med sennep, salt og peber.
9.
Vend dressingen sammen med rejer, og agurk og kom til sidst krydderurter i.
10.
Gem lidt af krydderurterne til pynt.
11.
Snit salaten fint og kom i bunden af hver butterdejsrede.
12.
Kom rejesalaten på og drys med de sidste krydderurter.