Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Butterbean-suppe med ovnristet bacon, salvie og græskar
Butterbean-suppe med ovnristet bacon, salvie og græskar
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 løg
0.5 butternut squash eller anden græskar
1 fed hvidløg
3 stilke bladselleri
2 spsk olivenolie
salt og sort peber
1 liter grøntsagsfond
3 dåser butterbeans
1 dl kaffefløde 9%
150 g bacontern
1 håndfuld frisk salvie
Sådan gør du
1.
Skræl squashen med en kniv, og skrab frøene ud. Skær den i store tern.
2.
Skær løg i tern, skær bladselleri i tynde skiver, og hak hvidløg groft.
3.
Varm 1 spsk. af olien i en gryde, og svits løg og bladselleri i et par minutter.
4.
Tilsæt hvidløg og en tredjedel af squashen, og rør det sammen.
5.
Krydr med salt og peber, og hæld fond ved.
6.
Lad det simre under låg i 15 min.
7.
Skyl bønnerne i en sigte, og kom dem i suppen sammen med fløde.
8.
Kog videre i 10 min., blend suppen med en stavblender, og smag til med salt.
9.
Imens vendes resten af squashen i en bradepande med bagepapir sammen med resten af olien og bacontern.
10.
Riv salvien i grove stykker, kom dem i bradepanden, og krydr med salt og peber.
11.
Bag det i ovnen i 20 min. ved 200 °C.
12.
Skær forårsløg i tynde skiver.
13.
Servér suppen toppet med en skefuld creme fraiche, bagt squash og bacon samt forårsløg.
Suppe
SPISETID opskrift
Hovedret
Efterår
Vinter
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9057 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
156 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.1 g
Protein:
19.2 %
1.8 g
Kulhydrat:
38.9 %
3.6 g
Fedt:
41.9 %
1.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;