Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Burrito med svampe og bagt græskar
Burrito med svampe og bagt græskar
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 spsk olivenolie
0.5 butternut squash
salt og sort peber
250 g blandede svampe
0.5 tsk paprika
0.5 tsk stødt spidskommen
0.5 tsk stødt koriander
1 spsk koncentreret tomatpuré
0.5 dl vand
250 g fintsnittet rødkål
1 dl tomatsalsa
6 tortillas
1 bæger frisk koriander
1 limefrugt
Sådan gør du
1.
Skræl græskarret og skær det i grove tern.
2.
Vend med 1 spsk. olie og krydr med salt og peber.
3.
Steg det i en bradepande med bagepapir i ovnen ved 200°C i 20 min.
4.
Del svampene i mundrette stykker og steg dem ved høj varme i en pande i resten af olien.
5.
Når de begynder at brune, tilsættes krydderierne.
6.
Steg videre et minut og tilsæt så tomatpuré og vand.
7.
Vend det sammen, så det glaserer svampene.
8.
Sluk for varmen.
9.
Server i tortillas sammen med bagt græskar, kål, salsa, koriander og lime.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
Madpandekager og tacos
SPISETID opskrift
Hovedret
Mexicansk
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2251 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
176 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.0 g
Protein:
12.8 %
1.3 g
Kulhydrat:
40.3 %
4.2 g
Fedt:
46.9 %
2.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;