HjemOpskrifterBurrito med svampe og bagt græskar

Burrito med svampe og bagt græskar

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 spsk olivenolie
  • 0.5 butternut squash
  • salt og sort peber
  • 250 g blandede svampe
  • 0.5 tsk paprika
  • 0.5 tsk stødt spidskommen
  • 0.5 tsk stødt koriander
  • 1 spsk koncentreret tomatpuré
  • 0.5 dl vand
  • 250 g fintsnittet rødkål
  • 1 dl tomatsalsa
  • 6 tortillas
  • 1 bæger frisk koriander
  • 1 limefrugt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skræl græskarret og skær det i grove tern.

  • 2.
    Vend med 1 spsk. olie og krydr med salt og peber.

  • 3.
    Steg det i en bradepande med bagepapir i ovnen ved 200°C i 20 min.

  • 4.
    Del svampene i mundrette stykker og steg dem ved høj varme i en pande i resten af olien.

  • 5.
    Når de begynder at brune, tilsættes krydderierne.

  • 6.
    Steg videre et minut og tilsæt så tomatpuré og vand.

  • 7.
    Vend det sammen, så det glaserer svampene.

  • 8.
    Sluk for varmen.

  • 9.
    Server i tortillas sammen med bagt græskar, kål, salsa, koriander og lime.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2251 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
176 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.0 g
Protein: 12.8 %1.3 g
Kulhydrat: 40.3 %4.2 g
Fedt: 46.9 %2.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;