Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Burrito med svampe og bagt græskar

0-30 min
4 personer

Ingredienser

½ butternut squash eller hokkaido

2 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

250 g blandede svampe

½ tsk. paprika

½ tsk. stødt spidskommen

½ tsk. stødt koriander

1 spsk. koncentreret tomatpuré

½ dl vand

250 g fintsnittet kål, f.eks. rødkål og savojkål

½ glas tomatsalsa

1 pakke store tortillas

1 bundt frisk koriander

1 lime

Om råvarerne

Skræl græskarret og skær det i grove tern. Vend med 1 spsk. olie og krydr med salt og peber. Steg det i en bradepande med bagepapir i ovnen ved 200°C i 20 min.

Del svampene i mundrette stykker og steg dem ved høj varme i en pande i resten af olien. Når de begynder at brune, tilsættes krydderierne. Steg videre et minut og tilsæt så tomatpuré og vand. Vend det sammen, så det glaserer svampene. Sluk for varmen. Server i tortillas sammen med bagt græskar, kål, salsa, koriander og lime.

 

Energi pr. person: 1617KJ/387Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,2 g.
Kulhydrat: 15,7 g.
Fedt: 4 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Burrito med svampe og bagt græskar

Skræl græskarret og skær det i grove tern. Vend med 1 spsk. olie og krydr med salt og peber. Steg det i en bradepande med bagepapir i ovnen ved 200°C i 20 min.

Del svampene i mundrette stykker og steg dem ved høj varme i en pande i resten af olien. Når de begynder at brune, tilsættes krydderierne. Steg videre et minut og tilsæt så tomatpuré og vand. Vend det sammen, så det glaserer svampene. Sluk for varmen. Server i tortillas sammen med bagt græskar, kål, salsa, koriander og lime.

 

Energi pr. person: 1617KJ/387Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,2 g.
Kulhydrat: 15,7 g.
Fedt: 4 g.