Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Bulgursalat med tahindressing - vegansk fra Mia Sommer
Bulgursalat med tahindressing - vegansk fra Mia Sommer
Måltidstype:
Salater
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 gulerødder
150 g bulgur
2 auberginer
2 forårsløg
1 bundt kruspersille
1 granatæble
125 g blåbær
tahindressing:
100 g tahin
1 fed hvidløg
0.5 tsk salt
0.75 dl friskpresset citronsaft
0.5 dl vand
Sådan gør du
1.
Kog bulguren i 10 minutter og sæt den derefter til afkøling.
2.
Skær auberginerne i tern på cirka 2 cm.
3.
Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og drys dem med lidt groft salt.
4.
Bag auberginerne ved 200 ºC i cirka 25 minutter, til de er bløde og lidt mørke.
5.
Sæt derefter auberginerne til afkøling.
6.
Hak gulerødder og forårsløg fint.
7.
Hak persillen.
8.
Skær granatæblet i kvarte og pil de røde kerner ud – det er dem, du skal bruge i salaten.
9.
Bland bulgur, auberginer, gulerødder, forårsløg, persille, granatæblekerner og blåbær i en skål eller på et fad.
10.
Lav tahindressinen ved at hælde alle ingredienserne i en miniblender, og blend indtil det er en cremet og ensartet masse.
11.
Hold lidt igen med vandet til at starte med, så du kan tilsætte det lidt efter lidt, indtil dressingen har den ønskede konsistens.
12.
Du kan også røre dressingen sammen i hånden, men det giver det bedste resultat at bruge en blender.
13.
Server bulgursalaten med tahindressing.
14.
Salaten kan både spises som forret eller som hovedret f.eks. serveret med falafler og groft brød.
Klima Kærlig opskrift
Salater
Vegetar
Salater
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5807 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
394 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
4.3 g
Protein:
14.7 %
3.4 g
Kulhydrat:
47 %
10.9 g
Fedt:
38.3 %
4.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;