HjemOpskrifterBruschetta med varmrøget laks og gedeostcreme

Bruschetta med varmrøget laks og gedeostcreme

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 spsk olivenolie
  • 8 skiver flutes
  • 1 tsk havsalt
  • 80 g friske gedeoste rulle
  • 4 spsk Friskost
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • salt og friskkværnet peber
  • 250 g varmrøgede laks, i grove stykker
  • frisk dild

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Vend brødskiverne med olivenolie og havsalt.

  • 2.
    Rist dem gyldne og sprøde i ovnen ved 200° i ca. 10 min.

  • 3.
    Blend gedeost og friskost til en glat konsistens med en stavblender.

  • 4.
    Smag til med citronsaft, salt og peber.

  • 5.
    Smør brødskiverne med gedeostecremen og fordel laksestykkerne derpå.

  • 6.
    Drys med kværnet peber og frisk dild.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5160 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
882 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 25.2 %13.1 g
Kulhydrat: 29 %15.0 g
Fedt: 45.8 %10.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;