Bruschetta med varmrøget laks og gedeostcreme

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

8 skiver flutes

1 spsk. olivenolie

1 tsk. havsalt

80 g gedeoste rulle

4 spsk. friskost, fx Buko

1 spsk. citronsaft

Salt og kværnet sort peber

250 g. varmrøget laks, smuldret i grove stykker

Frisk dild

Sådan gør du

Vend brødskiverne med olivenolie og havsalt. Rist dem gyldne og sprøde i ovnen ved 200° i ca. 10 min. Blend gedeost og friskost til en glat konsistens med en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber. Smør brødskiverne med gedeostecremen og fordel laksestykkerne derpå. Drys med kværnet peber og frisk dild.

 

 

Energi pr. person: 1399 Kj/333 kcal.

 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 15,9 g.
Kulhydrat: 11,5 g.

Fedt: 13,9 g.