HjemOpskrifterBruschetta med skinke og figensalsa

Bruschetta med skinke og figensalsa

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 2 tsk olivenolie
  • 2 skiver landbrød
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 3 g tørrede figner
  • 0.5 skalotteløg
  • 1 tsk hvid balsamicoeddike
  • 6 skiver skinke
  • 6 friske salvieblade
  • salt og sort peber

Sådan gør du

  • 1.
    Gnid brødene med to tsk olivenolie og rist dem i ovnen i 8 min. ved 180°C.

  • 2.
    Gnid brødene med halveret hvidløgsfed.

  • 3.
    Skær figner og løg i små tern og vend med balsamico og to finthakkede salvieblade.

  • 4.
    Krydr med salt og peber.

  • 5.
    Skær hver skive brød i tre stykker og anret skinken på.

  • 6.
    Top med figensalsa og pynt med salvie.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2194 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1065 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 16.7 %10.5 g
Kulhydrat: 41.9 %26.3 g
Fedt: 41.4 %11.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;