Bruschetta med skinke og figensalsa

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Bruschetta med skinke og figensalsa
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

2 skiver landbrød.
2 tsk + 1 spsk olivenolie. 
1 fed hvidløg.
3 tørrede figner.
½ skalotteløg. 
1 tsk balsamicoeddike.
6 tynde skiver skinke. 
6 salvieblade.
Salt og peber.

 

Sådan gør du

Gnid brødene med to tsk olivenolie og rist dem i ovnen i 8 min. ved 180°C. Gnid brødene med halveret hvidløgsfed. Skær figner og løg i små tern og vend med balsamico og to finthakkede salvieblade. Krydr med salt og peber. Skær hver skive brød i tre stykker og anret skinken på. Top med figensalsa og pynt med salvie.

Energi pr. person: 1189KJ/284Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,5 g.
Kulhydrat: 29,5 g.
Fedt: 9,6 g.