Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Bruschetta med melonsalsa og sprød prosciutto crudo

Bedømmelse (3)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 baguette

85 g prosciutto crudo

150 g honningmelon

150 g cantaloupmelon

150 g vandmelon

150 g agurk

1 dl hakket basilikum

Kværnet hvid peber

Kom skiver af prosciutto crudo på et stykke bagepapir på en bageplade og giv det 10-12 minutter ved 200°C med varmluft, til det er sprødt. Kom det på et stykke køkkenrulle og lad det køle af. Bræk det herefter i mindre stykker. Skær baguette i ca. 12 skrå skiver og grill dem, til der er grillstriber. Lad dem køle af inden brug.

Skær honningmelon, cantaloupemelon, vandmelon og agurk i små tern og bland det sammen med basilikum til en salsa. Fordel melonsalsaen på brødskiverne, drys med hvid peber og sprødstegt prosciutto crudo.

 

Energi pr. person: 1187 kJ/283 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,5 g
Fedt: 1,5 g
Kulhydrat: 18,5 g

Bruschetta med melonsalsa og sprød prosciutto crudo

Kom skiver af prosciutto crudo på et stykke bagepapir på en bageplade og giv det 10-12 minutter ved 200°C med varmluft, til det er sprødt. Kom det på et stykke køkkenrulle og lad det køle af. Bræk det herefter i mindre stykker. Skær baguette i ca. 12 skrå skiver og grill dem, til der er grillstriber. Lad dem køle af inden brug.

Skær honningmelon, cantaloupemelon, vandmelon og agurk i små tern og bland det sammen med basilikum til en salsa. Fordel melonsalsaen på brødskiverne, drys med hvid peber og sprødstegt prosciutto crudo.

 

Energi pr. person: 1187 kJ/283 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,5 g
Fedt: 1,5 g
Kulhydrat: 18,5 g