Bruschetta med melonsalsa og sprød prosciutto crudo

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Bruschetta med melonsalsa og sprød prosciutto crudo
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 baguette

85 g prosciutto crudo

150 g honningmelon

150 g cantaloupmelon

150 g vandmelon

150 g agurk

1 dl hakket basilikum

Kværnet hvid peber

Sådan gør du

Kom skiver af prosciutto crudo på et stykke bagepapir på en bageplade og giv det 10-12 minutter ved 200°C med varmluft, til det er sprødt. Kom det på et stykke køkkenrulle og lad det køle af. Bræk det herefter i mindre stykker. Skær baguette i ca. 12 skrå skiver og grill dem, til der er grillstriber. Lad dem køle af inden brug.

Skær honningmelon, cantaloupemelon, vandmelon og agurk i små tern og bland det sammen med basilikum til en salsa. Fordel melonsalsaen på brødskiverne, drys med hvid peber og sprødstegt prosciutto crudo.

 

Energi pr. person: 1187 kJ/283 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,5 g
Fedt: 1,5 g
Kulhydrat: 18,5 g