Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Grill opskrifter
Ferieaktiviteter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Bruschetta med melonsalsa og sprød prosciutto crudo
Bruschetta med melonsalsa og sprød prosciutto crudo
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
85 g parmaskinke
1 flute
150 g honningmelon
150 g kantalupmelon
150 g vandmelon
150 g agurk
1 dl hakket frisk basilikum
friskkværnet hvid peber
SÅDAN GØR DU
1.
Kom skiver af prosciutto crudo på et stykke bagepapir på en bageplade og giv det 10-12 minutter ved 200°C med varmluft, til det er sprødt.
2.
Kom det på et stykke køkkenrulle og lad det køle af.
3.
Bræk det herefter i mindre stykker.
4.
Skær baguette i ca. 12 skrå skiver og grill dem, til der er grillstriber.
5.
Lad dem køle af inden brug.
6.
Skær honningmelon, cantaloupemelon, vandmelon og agurk i små tern og bland det sammen med basilikum til en salsa.
7.
Fordel melonsalsaen på brødskiverne, drys med hvid peber og sprødstegt prosciutto crudo.
Frugt
Forret
Dip og dressinger
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3059 kj / 731 kcal
Næringsindhold pr. 100g
362 kj / 87 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
22.9 %
4.9 g
Kulhydrat:
60.3 %
12.9 g
Fedt:
16.8 %
1.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;