HjemOpskrifterBruschetta med melonsalsa og sprød prosciutto crudo

Bruschetta med melonsalsa og sprød prosciutto crudo

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 85 g parmaskinke
  • 1 flute
  • 150 g honningmeloner
  • 150 g cantaloupemeloner
  • 150 g vandmeloner
  • 150 g agurker
  • 1 dl hakket frisk basilikum
  • friskkværnet hvid peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom skiver af prosciutto crudo på et stykke bagepapir på en bageplade og giv det 10-12 minutter ved 200°C med varmluft, til det er sprødt.

  • 2.
    Kom det på et stykke køkkenrulle og lad det køle af.

  • 3.
    Bræk det herefter i mindre stykker.

  • 4.
    Skær baguette i ca. 12 skrå skiver og grill dem, til der er grillstriber.

  • 5.
    Lad dem køle af inden brug.

  • 6.
    Skær honningmelon, cantaloupemelon, vandmelon og agurk i små tern og bland det sammen med basilikum til en salsa.

  • 7.
    Fordel melonsalsaen på brødskiverne, drys med hvid peber og sprødstegt prosciutto crudo.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3226 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
382 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 23 %5.2 g
Kulhydrat: 61.6 %13.8 g
Fedt: 15.4 %1.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;