Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Brunchfoccacia med æg, bacon, spinat og mozzarella
Brunchfoccacia med æg, bacon, spinat og mozzarella
Måltidstype:
Morgenmad & Brunch
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
dejen
4 dl vand
15 g gær
550 g koldhævet rustikt landbrød brødblanding
2 spsk olivenolie
fyld
250 g spinatblade
salt & sort peber
100 g revet mozzarellaost
125 g bacon i skiver
2 spsk olivenolie
4 æg
Sådan gør du
1.
Til dej røres gær ud i vand.
2.
Tilsæt melblandingen og olivenolie, og ælt dejen grundigt sammen, til den er elastisk.
3.
Lad den hæve tildækket i køleskabet i 10-12 timer.
4.
Tag dejen ud af køleskabet en time før, brødet skal bages.
5.
Herefter hældes dejen ud i en bradepande beklædt med bagepapir.
6.
Tryk dejen ud, så den fylder formen.
7.
Lad den efterhæve i 30 min.
8.
Fugt så fingrene med lidt vand, og lav fordybninger i dejen.
9.
Damp spinaten, så den falder sammen.
10.
Krydr med lidt salt og peber.
11.
Drys med mozzarella, og læg bacon på.
12.
Dryp med olivenolie.
13.
Bag brødet i 10 min. ved 230°C.
14.
Tag det ud, og fordel spinaten på brødet.
15.
Slå forsigtigt æggene ud på toppen.
16.
Sæt det tilbage i ovnen, og bag færdigt i 5-8 min. til æggehviderne er faste.
Grøntsager
Ost
SPISETID opskrift
Brød og boller
Morgenmad & Brunch
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12049 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
709 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
17.8 %
7.4 g
Kulhydrat:
40.1 %
16.7 g
Fedt:
42.1 %
8.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;