Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Brunchfoccacia med æg, bacon, spinat og mozzarella

Ingen bedømmelser endnu
120+ min
4 personer

Ingredienser

Dej:

4 dl vand

15 g gær

550 Kornkammeret Koldhævet Rustik Landbrød brødblanding

2 spsk. olivenolie

 

 

Fyld:

250 g spinat

Salt og sort peber

100 g revet mozzarella

125 g bacon i skiver

2 spsk. olivenolie

4 æg

Om råvarerne

Til dej røres gær ud i vand. Tilsæt melblandingen og olivenolie, og ælt dejen grundigt sammen, til den er elastisk. Lad den hæve tildækket i køleskabet i 10-12 timer. Tag dejen ud af køleskabet en time før, brødet skal bages. Herefter hældes dejen ud i en bradepande beklædt med bagepapir. Tryk dejen ud, så den fylder formen. Lad den efterhæve i 30 min. Fugt så fingrene med lidt vand, og lav fordybninger i dejen. Damp spinaten, så den falder sammen. Krydr med lidt salt og peber. Drys med mozzarella, og læg bacon på. Dryp med olivenolie. Bag brødet i 10 min. ved 230°C. Tag det ud, og fordel spinaten på brødet. Slå forsigtigt æggene ud på toppen. Sæt det tilbage i ovnen, og bag færdigt i 5-8 min. til æggehviderne er faste.

 

Energi pr. person: 3672KJ/878Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,5 g.
Kulhydrat: 21,9 g.
Fedt: 9,5 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Brunchfoccacia med æg, bacon, spinat og mozzarella

Til dej røres gær ud i vand. Tilsæt melblandingen og olivenolie, og ælt dejen grundigt sammen, til den er elastisk. Lad den hæve tildækket i køleskabet i 10-12 timer. Tag dejen ud af køleskabet en time før, brødet skal bages. Herefter hældes dejen ud i en bradepande beklædt med bagepapir. Tryk dejen ud, så den fylder formen. Lad den efterhæve i 30 min. Fugt så fingrene med lidt vand, og lav fordybninger i dejen. Damp spinaten, så den falder sammen. Krydr med lidt salt og peber. Drys med mozzarella, og læg bacon på. Dryp med olivenolie. Bag brødet i 10 min. ved 230°C. Tag det ud, og fordel spinaten på brødet. Slå forsigtigt æggene ud på toppen. Sæt det tilbage i ovnen, og bag færdigt i 5-8 min. til æggehviderne er faste.

 

Energi pr. person: 3672KJ/878Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,5 g.
Kulhydrat: 21,9 g.
Fedt: 9,5 g.