Brunchfoccacia med æg, bacon, spinat og mozzarella

fork and spoon
Frokost
clock
120+ min
Brunchfoccacia med æg, bacon, spinat og mozzarella
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Dej:

4 dl vand

15 g gær

550 Kornkammeret Koldhævet Rustik Landbrød brødblanding

2 spsk. olivenolie

 

 

Fyld:

250 g spinat

Salt og sort peber

100 g revet mozzarella

125 g bacon i skiver

2 spsk. olivenolie

4 æg

Sådan gør du

Til dej røres gær ud i vand. Tilsæt melblandingen og olivenolie, og ælt dejen grundigt sammen, til den er elastisk. Lad den hæve tildækket i køleskabet i 10-12 timer. Tag dejen ud af køleskabet en time før, brødet skal bages. Herefter hældes dejen ud i en bradepande beklædt med bagepapir. Tryk dejen ud, så den fylder formen. Lad den efterhæve i 30 min. Fugt så fingrene med lidt vand, og lav fordybninger i dejen. Damp spinaten, så den falder sammen. Krydr med lidt salt og peber. Drys med mozzarella, og læg bacon på. Dryp med olivenolie. Bag brødet i 10 min. ved 230°C. Tag det ud, og fordel spinaten på brødet. Slå forsigtigt æggene ud på toppen. Sæt det tilbage i ovnen, og bag færdigt i 5-8 min. til æggehviderne er faste.

 

Energi pr. person: 3672KJ/878Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,5 g.
Kulhydrat: 21,9 g.
Fedt: 9,5 g.