HjemOpskrifterBrunch toast med æg og cheddar

Brunch toast med æg og cheddar

Måltidstype:
Morgenmad & Brunch
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Brunch toast
  • 8 skiver grove sandwichbrød
  • 40 g smør
  • 2 tsk sambal oelek
  • 4 æg
  • 120 g revet cheddarost, 22%
  • 0.5 tsk salt
  • friskkværnet peber
    Pynt:
    • 4 spsk purløg, kørvel, persille
    • 200 g cherrytomater i halve

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Udstik de 4 øvrige stykker toastbrød med en rund form, så der er plads til et æg og en kant til revet ost.

    • 2.
      Placer toastbrød med hul i oven på det smurte toastbrød.

    • 3.
      Kom ½ tsk. sambal oleek i hvert hul og smør det lidt ud.

    • 4.
      Slå et æg ud i hvert hul, krydr med salt og peber.

    • 5.
      Kom de 4 stykker brunch toast på en bageplade med bagepapir i forvarmet ovn i 8 min. ved 200 °C.

    • 6.
      Tag toast ud og fordel revet cheddar rundt på kanten af toastbrødet.

    • 7.
      Kom dem i ovn igen i 8 min. ved 200°C.

    • 8.
      Anret med halve cherry tomater og grønt drys af friske krydderurter.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    8137 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    819 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 3.5 g
    Protein: 18.3 %8.8 g
    Kulhydrat: 35.1 %16.9 g
    Fedt: 46.6 %10.3 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;