4 personer
8 store skiver fuldkorns sandwichbrød.
40 g smør
2 tsk. sambal oelek
4 æg
120 g revet cheddar
0,5 tsk. salt
kværnet peber
Pynt:
4 spsk. purløg, kørvel, persille
200 g cherry tomater i halve
Tilberednings tid: 25 min. Ovn tid: 2 x 8 min. ved 200°C
Smør 4 skiver toast brød med smør.
Udstik de 4 øvrige stykker toastbrød med en rund form, så der er plads til et æg og en kant til revet ost. Placer toastbrød med hul i oven på det smurte toastbrød.
Kom ½ tsk. sambal oleek i hvert hul og smør det lidt ud.
Slå et æg ud i hvert hul, krydr med salt og peber.
Kom de 4 stykker brunch toast på en bageplade med bagepapir i forvarmet ovn i 8 min. ved 200 °C.
Tag toast ud og fordel revet cheddar rundt på kanten af toastbrødet. Kom dem i ovn igen i 8 min. ved 200°C.
Anret med halve cherry tomater og grønt drys af friske krydderurter.
Energi pr. person: 2097 Kj/ 499 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12 g.
Kulhydrat: 23 g.
Fedt: 13,5 g.
SE TRIN-FOR-TRIN VIDEO - ELLER SE FLERE VIDEOER HER