Brunch toast med æg og cheddar

fork and spoon
Morgenmad
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

8  store skiver fuldkorns sandwichbrød.

40 g smør

2 tsk. sambal oelek

4  æg

120 g revet cheddar

0,5 tsk. salt

kværnet peber

 

Pynt:

4 spsk. purløg, kørvel, persille

200 g cherry tomater i halve

Sådan gør du

Tilberednings tid: 25 min.  Ovn tid: 2 x 8 min. ved 200°C

Smør 4 skiver toast brød med smør.

Udstik de 4 øvrige stykker toastbrød med en rund form, så der er plads til et æg og en kant til revet ost. Placer toastbrød med hul i oven på det smurte toastbrød.

Kom ½ tsk. sambal oleek i hvert hul og smør det lidt ud.

Slå et æg ud i hvert hul, krydr med salt og peber.

Kom de 4 stykker brunch toast på en bageplade med bagepapir i forvarmet ovn i 8 min. ved 200 °C.

Tag toast ud og fordel revet cheddar rundt på kanten af toastbrødet. Kom dem i ovn igen i 8 min. ved 200°C.

Anret med halve cherry tomater og grønt drys af friske krydderurter.

 

Energi pr. person: 2097 Kj/  499 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12 g.
Kulhydrat: 23 g.
Fedt: 13,5 g.

SE TRIN-FOR-TRIN VIDEO - ELLER SE FLERE VIDEOER HER