HjemOpskrifterBruchetta med asparges og rejer

Bruchetta med asparges og rejer

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Bruchetta
  • 16 skiver flutes
  • 2 spsk olivenolie
  • 250 g grønne asparges
  • 200 g rejer
Dildcreme:
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 1 bundt frisk dild, plukket
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk friskkværnet 5-peberblanding
  • 1 tsk salt

Sådan gør du

  • 1.
    Skær skiver af baguette på ca. 1 cm tykkelse.

  • 2.
    Ristes gyldne på pande, på begge sider i oliven olie ved medium varme.

  • 3.
    Afkøles på rist.

  • 4.
    Bland creme fraiche med salt, fempeber, citronsaft og hakket dild.

  • 5.
    Pil skalrejer.

  • 6.
    Knæk asparges hvor de brækker naturligt.

  • 7.
    Blancheres kort i kogende vand, skylles i koldt vand og skal derefter afdryppe.

  • 8.
    Skæres i mindre stykker.

  • 9.
    Anret på et fad, bruchetta, dildcreme, et par stykker asparges og 3 rejer.

  • 10.
    Pynt med ekstra dild.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6748 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
646 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 18.3 %7.0 g
Kulhydrat: 46.4 %17.6 g
Fedt: 35.3 %6.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;