Bruchetta med asparges og rejer

fork and spoon
Snacks
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Bruchetta:

16 skiver baguette

2 spsk. olivenolie

 

250 g grønne asparges

200 g rejer evt. frosne hele rejer

 

Dildcreme:

2 dl creme fraiche 18 %

1 bdt. dild, plukket

1 spsk. citronsaft

1 tsk. fempeber

1 tsk. salt

Sådan gør du

Skær skiver af baguette på ca. 1 cm tykkelse. Ristes gyldne på pande, på begge sider i oliven olie ved medium varme. Afkøles på rist.

Bland creme fraiche med salt, fempeber, citronsaft og hakket dild.

Pil skalrejer.

Knæk asparges hvor de brækker naturligt. Blancheres kort i kogende vand, skylles i koldt vand og skal derefter afdryppe. Skæres i mindre stykker.

Anret på et fad, bruchetta, dildcreme, et par stykker asparges og 3 rejer.

Pynt med ekstra dild.

 

Energi pr. person:  1433 Kj/  341 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,7 g.
Kulhydrat: 13 g.
Fedt: 7,7 g.

Se trin-for-trin video her - eller se flere videoer her