HjemOpskrifterBrownies med chokoladeskum

Brownies med chokoladeskum

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

  • 200 g smør
  • 200 g mørk chokolade (ca. 70% kakao)
  • 225 g sukker
  • 3 æg
  • 0.5 tsk vaniljesukker
  • 140 g hvedemel
topping:
  • 2 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 2 spsk kakaopulver
  • 1 spsk flormelis
  • 150 g bær f.eks. hindbær

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Smelt smør og hakket chokolade sammen over vandbad.

  • 2.
    Rør sukker i sammen med æg og vanilje.

  • 3.
    Rør til sidst hvedemel i og kom dejen i en lille bradepande på ca. 25x30 cm foret med bagepapir.

  • 4.
    Bag kagen ved 175°C i 30 min.

  • 5.
    Lad kagen køle af.

  • 6.
    Bland fløde med kakao og flormelis og pisk det til skum.

  • 7.
    Pynt kagen med chokoladeskum og bær.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
20886 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1612 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 4.2 %4.0 g
Kulhydrat: 39.3 %37.2 g
Fedt: 56.5 %24.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;