8 personer
200 g smør
200 g mørk chokolade
225 g sukker
3 æg
½ tsk. vaniljepulver
140 g hvedemel
Topping:
2 dl piskefløde
2 spsk. kakao
1 spsk. flormelis
150 g bær, f.eks. hindbær eller kirsebær
Smelt smør og hakket chokolade sammen over vandbad. Rør sukker i sammen med æg og vanilje. Rør til sidst hvedemel i og kom dejen i en lille bradepande på ca. 25x30 cm foret med bagepapir. Bag kagen ved 175°C i 30 min. Lad kagen køle af. Bland fløde med kakao og flormelis og pisk det til skum. Pynt kagen med chokoladeskum og bær.
Energi pr. person: 1729KJ/413Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,1 g.
Kulhydrat: 35,3 g.
Fedt: 24,8 g.