Brownies med chokoladeskum

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Brownies med chokoladeskum
Del med en ven

Ingredienser

8 personer

200 g smør

200 g mørk chokolade

225 g sukker

3 æg

½ tsk. vaniljepulver

140 g hvedemel

 

Topping:

2 dl piskefløde

2 spsk. kakao

1 spsk. flormelis

150 g bær, f.eks. hindbær eller kirsebær

Sådan gør du

Smelt smør og hakket chokolade sammen over vandbad. Rør sukker i sammen med æg og vanilje. Rør til sidst hvedemel i og kom dejen i en lille bradepande på ca. 25x30 cm foret med bagepapir. Bag kagen ved 175°C i 30 min. Lad kagen køle af. Bland fløde med kakao og flormelis og pisk det til skum. Pynt kagen med chokoladeskum og bær.

 

Energi pr. person: 1729KJ/413Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,1 g.
Kulhydrat: 35,3 g.
Fedt: 24,8 g.