HjemOpskrifterBroccolipesto med sprøde rugbrødschips

Broccolipesto med sprøde rugbrødschips

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 50 g hasselnødder
  • 250 g broccoli
  • 1 dl kruspersille
  • 1 tsk hakket rød chilipeber
  • 1 fed hvidløg
  • 0.5 dl vand
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk salt
  • 1 dl olivenolie
  • 100 g rugbrødschips med salt som tilbehør

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom rå broccoli i foodprocessor og kør til det er findelt, kom ristede hasselnødder, persille ved og kør igen med foodprocessor.

  • 2.
    Tilsæt chili, knust hvidløg, vand, citronsaft, salt og oliven olie.

  • 3.
    Blend broccolipesto til ensartet konsistens.

  • 4.
    Server på rugbrødschips.

  • 5.
    Kan også bruges som dip, i pasta salat, i salat skålen eller som spread i sandwich.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7248 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1206 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 4.2 g
Protein: 6.2 %4.4 g
Kulhydrat: 12.4 %8.8 g
Fedt: 81.4 %26.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;