Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 20

Lør: 10 - 18

Søn: lukket

 

Broccolipesto med sprøde rugbrødschips

0-30 min
4 personer

Ingredienser

250 g rå skyllet broccoli buketter

50 g ristede hasselnødder

1 dl persille

1 tsk. rød chili hakket

1 fed hvidløg, knust

½ dl vand

2 spsk. citron saft

1 tsk. salt

1 dl oliven olie

 

Tilbehør: rugbrødschips

Om råvarerne

Kom rå broccoli i foodprocessor og kør til det er findelt, kom ristede hasselnødder, persille ved og kør igen med foodprocessor. Tilsæt chili, knust hvidløg, vand, citronsaft, salt og oliven olie.

Blend broccolipesto til ensartet konsistens.

Server på rugbrødschips. Kan også bruges som dip, i pasta salat, i salat skålen eller som spread i sandwich.

 

Energi pr. person:  1647 Kj/  392 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,1 g.
Kulhydrat: 5,4 g.
Fedt: 21,1 g.

SE TRIN-FOR-TRIN VIDEO HER - ELLER SE FLERE VIDEOER HER

Kom rå broccoli i foodprocessor og kør til det er findelt, kom ristede hasselnødder, persille ved og kør igen med foodprocessor. Tilsæt chili, knust hvidløg, vand, citronsaft, salt og oliven olie.

Blend broccolipesto til ensartet konsistens.

Server på rugbrødschips. Kan også bruges som dip, i pasta salat, i salat skålen eller som spread i sandwich.

 

Energi pr. person:  1647 Kj/  392 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,1 g.
Kulhydrat: 5,4 g.
Fedt: 21,1 g.

SE TRIN-FOR-TRIN VIDEO HER - ELLER SE FLERE VIDEOER HER