Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Broccolipesto med sprøde rugbrødschips
Broccolipesto med sprøde rugbrødschips
Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
50 g hasselnødder
250 g broccoli
1 dl kruspersille
1 tsk hakket rød chilipeber
1 fed hvidløg
½ dl vand
2 spsk friskpresset citronsaft
1 tsk salt
1 dl olivenolie
100 g rugbrødschips med salt som tilbehør
SÅDAN GØR DU
1.
Kom rå broccoli i foodprocessor og kør til det er findelt, kom ristede hasselnødder, persille ved og kør igen med foodprocessor.
2.
Tilsæt chili, knust hvidløg, vand, citronsaft, salt og oliven olie.
3.
Blend broccolipesto til ensartet konsistens.
4.
Server på rugbrødschips.
5.
Kan også bruges som dip, i pasta salat, i salat skålen eller som spread i sandwich.
Klima Kærlig opskrift
Snacks
Tilbehør
Salater
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7324 kj / 1751 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1219 kj / 291 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.9 g
Protein:
6.7 %
4.8 g
Kulhydrat:
12.8 %
9.2 g
Fedt:
80.5 %
26.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;