Broccolipesto med sprøde rugbrødschips

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

250 g rå skyllet broccoli buketter

50 g ristede hasselnødder

1 dl persille

1 tsk. rød chili hakket

1 fed hvidløg, knust

½ dl vand

2 spsk. citron saft

1 tsk. salt

1 dl oliven olie

 

Tilbehør: rugbrødschips

Sådan gør du

Kom rå broccoli i foodprocessor og kør til det er findelt, kom ristede hasselnødder, persille ved og kør igen med foodprocessor. Tilsæt chili, knust hvidløg, vand, citronsaft, salt og oliven olie.

Blend broccolipesto til ensartet konsistens.

Server på rugbrødschips. Kan også bruges som dip, i pasta salat, i salat skålen eller som spread i sandwich.

 

Energi pr. person:  1647 Kj/  392 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,1 g.
Kulhydrat: 5,4 g.
Fedt: 21,1 g.

SE TRIN-FOR-TRIN VIDEO HER - ELLER SE FLERE VIDEOER HER