Meny.dk
KØB VIN
Mad Ud Af Huset
Køb dagligvarer
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Festbuffet
Tyroler-buffet
Mortensaften and
Nytårsmenu 2025
Julefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Them Andelsmejeri
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Broccolipandekager med røget laks og kørveldressing
Broccolipandekager med røget laks og kørveldressing
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Pandekager
150 g broccoli
3 forårsløg
3 æg
3 dl mælk
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
salt og sort peber
3 spsk olivenolie til stegning
Topping
200 g økologisk creme fraiche 9%
1 dl frisk kørvel + ekstra til pynt
salt og sort peber
100 g salat, gerne romaine
2 tsk fintrevet peberrod
125 g røget laks
0.5 bundt radise
Sådan gør du
1.
Del broccolien i buketter, og kog den i letsaltet vand i 5 min.
2.
Sigt vandet fra, og hak broccolien fint.
3.
Hak forårsløg fint.
4.
Pisk æg sammen med mælk, hvedemel og bagepulver.
5.
Krydr med salt og peber, og vend broccoli og forårsløg i.
6.
Gem en smule forårsløg til pynt.
7.
Lad dejen hvile i 10 min.
8.
Rør cremefraiche sammen med finthakket kørvel og peberrod, og smag til med salt og peber.
9.
Varm olien i en pande, og steg små pandekager ca. 2 min. pr. side ved middel varme.
10.
Servér pandekagerne toppet med salat, røget laks og dressing, og pynt med kørvel, radiser og forårsløg.
Grøntsager
Fisk og skaldyr
Madpandekager og tacos
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8634 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
598 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
18 %
6.3 g
Kulhydrat:
42.7 %
15.0 g
Fedt:
39.3 %
6.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;